Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

YkPkY

Üye
dünyanın mailini geri bildirimini attım.
sonunda ayıkabilmişler
Şuan bu gelen güncellemeler nsu'dan da yüklenebiliyor mu ?
ewet nsu açılmış.ben temiz olsun diye hafta sonu oradan da çakacağım.
Flash atma benim işim

Son düzenleme:
Tepkiler: skynet

PureFood

Üye
Yakup abi ota'ya alışamadın sanırım o kadar flaştan sonra

Tepkiler: YkPkY
glance ekranında bildirimler gözüküyor mu

YkPkY

Üye
Yakup abi ota'ya alışamadın sanırım o kadar flaştan sonra
nokianon bir huyu var.maalesef ona beni iyi alıştırdı çünkü symbianda. En temizi teli sıfırlayıp Flash atma.ota çünkü değişen belirli dosyaları yer değiştiriyor.
zamanında çok sorunlar oldu.
en temizi bu napiim.haftasonu çakarım ki bana sonra lüzumsuz zamanlarda sorun çıkartmasın.
ben peşin garantici adamım napiim
Ben bu akşam Black ile flash ı siftah ettim
en temizibu arada maxi reklamları yine uçmuş maaşallah.ekranımın 4de 3ü kullanılmaz halde

Tepkiler: PureFood
Ne oldu şimdi Nokia Pro Cam Beta tedavülden kalktı mı? Markette Nokia Kamera var. Açıklamasında "Pro Cam'ın tüm özelliklerini, Nokia Smart Cam'ın ise en iyi özelliklerini barındırır" diyor.

beats

Üye
Ben bu akşam Black ile flash ı siftah ettim
aslında şu otadan gelen indirildi açılamadı olayından dolayı amberi tekrar flaslamıştım sorun gdr3 previewdedir diye blacki otadan yükledim ama nokia beamer yüzünden benim de niyetim vardı baktım indirmeye açılmış vazgeçtim şuan şarj kullanımı da iyi gibi şimdilik devam tabi black indi ve diğer romların yanında bekliyor

cugurel

Üye
Arkadaşlar 820'de klasorleme nasıl yapılıyor bir turlu çözemedim ya

PureFood

Üye
mağazadan klasörler adlı uygulamayı indirdin mi ?

serinaga

Üye
L820 ilk izlenimim, glance ekranındaki saat küçülmüş ve daha şık olmuş, ve bildirimler gelmiş, hız hissedilir derecede iyi ...

L820 ilk izlenimim, glance ekranındaki saat küçülmüş ve daha şık olmuş, ve bildirimler gelmiş, hız hissedilir derecede iyi ...

bildirimler derken?

Nokia beamer tam olarak budur..telefon ekranınızı anlık olarak pc'ye aktarıyorsunuz..son derece kulanışlı bir uygulama..

okinro

Üye

Yanıtlar için teşekkürler arkadaşlar. Hemen indiriliyor o zaman

YkPkY

Üye
hayallerim suya düştü.yeterince hızlı değilmiş.androide karşı hiç denemeyin bile

yanlış anlaşılmasın beamerden bahsediyorum

Son düzenleme:
Tepkiler: maydinmaydin ve DenizhaNq

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme güncelleme dediniz ne oldu şimdi.... P Abi telefon aynı telefonmuş gibi geliyor. Sanırım Bi stabilizesi arttı. 8.1 gelsin artık. Bi şey anlamadım ben bundan

Tepkiler: maydinmaydin