arkadaşlar bir güncelleme 55 dakika sürer mi ya? yüklemeye başladığımda kurtlar vadisi özetin son on dakikasını filan izliyordum. güncelleme bitti telefon kullanıma hazır hale geldiğinde saat 21:45 olmuştu. bilgisayara format atmak daha kısa sürerdi yani. neyse tüm 820'lilere hayırlı olsun.
625'i güncelledim ama hiç bir şey değişmedi benim için Galiba klasör gelmiş ben nokianın uygulaması ile yapıyorum bu güncelleme ile sisteme mi eklendi?
Edit: Kamerada ciddi fark var nokia camera harika olmuş.Biri Ekran ve Dokunmaya gelip Lumia renk profilinden Ayarlaya gelip varsayılanları söyleyebilir mi?
Valla çalışma prensibi çok basit. Zaten programı açtığınızda kendiside anlatıyor. Ben basitçe şöyle söyleyeyim. pc den beam.nokia.com sitesini açıyorsunuz, cepten programı açıyorsunuz pc de ekranda görünen qr kodu telefondaki programa gösteriyorsunuz ve bitti. Bağlantı otomatik kuruluyor ve cebinizde ne açarsanız açın pc ekranınızda beliriyor. Videolar kesik kesik oluyor ama o kadarıda olsun. Ekranınızda nereye tıklarsanız ne açarsanız açın pc de görünüyor. Aynı şeyi cepten cebe de denemek lazım :P