Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

serinaga

Üye
Oooo Beyler coşmuş burası, 820 haberini duyunca başladım indirmeye, haydi hayırlısı bakalım, darısı diğer LUMIA'ların başına ...

yedekler geri yükleniyor şu an..sorunsuzca update işlemi tamamlandı..millet farkedip abanmadan indirme işlemini hallettik

bu güncellemede rehber felan siliniyor mu yedeğini almazsak

mtoyanik

Üye
telefon şarjdayken yapsam gücellemeyi bir sıkıntı olur mu ? yada şarj edipte mi yapayım

bu çift tık 620 gelse ya kilit tuşu yalama oldu

Tepkiler: skynet
Black güncellemesinden sonra sık sık sim ve şebeke hatası olmaya başladı bende.
Neredeyse saat başı sim hatası alıyorum. İyice sinirim bozuldu.

Blackten önce de birkaç kez olmuştu ancak çok nadiren, iki ayda bir falan olmuştu.
Güncellemeyi yaptığımdan beri ne zaman telefona baksam sim hatası yazıyor.
Kapatıp açıyorum, birkaç saat sonra yine sim hatası.

HeroMR

Üye
İlk güncelleyenlerdenim (625'i) Hatta 625 için bu forumda ilk ben farkettim. Çok hızlı indi daha kimse indirmiyorken indirdim Güncelleme sorunsuz tamamlandı sayılır şuan dosyalarımı geri yüklüyor.

Glance screen ve çift tıklama ile açılma ne bilmiyorum söylerseniz tamamlanınca bakar söylerim var mı yok mu.

Dejavuex

Üye

Abi aynı sorunu bende alıyorum sim 3-4 saat hata verdi micro sim çıkarttırıcam hafta sonu eğer kesme çok sıkıntı yaratıyor.

Tepkiler: bulutsuzgece
Abi aynı sorunu bende alıyorum sim 3-4 saat hata verdi micro sim çıkarttırıcam hafta sonu eğer kesme çok sıkıntı yaratıyor.

Tamam kardeşim, eğer sorunun düzelirse haber ver ben de aynı şekilde microsim çıkarttırayım.
Düzelmezse ona göre servise vereceğim.

YkPkY

Üye
kartlarınızı değiştirin

Sensation

Emekli Yönetici
Güncellemeden sonra Lumia 820'ye Nokia Beamer, Nokia Storyteller ve Nokia Camera sıkıntısız kuruldu.

Tepkiler: m542tf

YkPkY

Üye
hayyırlı olsun herkese.

Akhtoher

Üye
Tamam kardeşim, eğer sorunun düzelirse haber ver ben de aynı şekilde microsim çıkarttırayım.
Düzelmezse ona göre servise vereceğim.

Bende her saat başı sim kart hatası alıyordum. Avea bayiinde 15 liraya hazır kesilmiş olarak aldım sorun çözüldü.

Tepkiler: Dejavuex

Dejavuex

Üye
Güncellemeden sonra Lumia 820'ye Nokia Beamer, Nokia Storyteller ve Nokia Camera sıkıntısız kuruldu.
920'ye nokia beamer yüklenmiyordu.

820 ve 625'e gelen güncellemeler ile birlikte açıldı,ilginç
Bende her saat başı sim kart hatası alıyordum. Avea bayiinde 15 liraya hazır kesilmiş olarak aldım sorun çözüldü.

evet gerçekten vodafone gittim kartı istediler ücretsiz çıkartıyolar o gün musait değildim hafta sonu götürcem öyle çıkarttırıcam vodafone ücretsiz (:

625'e sadece çift tıklama geldi Ayarlar > Dokun

indiriyor şu an hadi bakalım