erdgnblt Üye 80188309: "Güncelleme geldi, indiremiyorsunuz. Verem olun, kanser olun, alın size güncelleme" demekmiş.
80188309: "Güncelleme geldi, indiremiyorsunuz. Verem olun, kanser olun, alın size güncelleme" demekmiş.
4MaGuS Üye erdgnblt' Alıntı: 80188309: "Güncelleme geldi, indiremiyorsunuz. Verem olun, kanser olun, alın size güncelleme" demekmiş. Genişletmek için tıkla ... o wifi iile ilgili hata başka moderme baglan
erdgnblt' Alıntı: 80188309: "Güncelleme geldi, indiremiyorsunuz. Verem olun, kanser olun, alın size güncelleme" demekmiş. Genişletmek için tıkla ... o wifi iile ilgili hata başka moderme baglan
erdgnblt Üye Yükleme için niye hazırlanamıyor, niye doluyorda hata veriyor! Of Allah'ım bu güncelleme yaparken hata verince kanser olmuş gibi koyuyo.
Yükleme için niye hazırlanamıyor, niye doluyorda hata veriyor! Of Allah'ım bu güncelleme yaparken hata verince kanser olmuş gibi koyuyo.
Rainesto Üye wi-fi kapatıp açtım - kilit ekranında wi-fiyi açık tut dedim- pil tasarrufunu kapattım iniyor %4 hatta şuan 5 6 :ASDASD
wi-fi kapatıp açtım - kilit ekranında wi-fiyi açık tut dedim- pil tasarrufunu kapattım iniyor %4 hatta şuan 5 6 :ASDASD
ArMaGeDdOn_87 Üye bende de aynı hatayı veriyo ama cihaz da nette yim şu anda bi sorun yok sadece güncellemede hata veriyo
bende de aynı hatayı veriyo ama cihaz da nette yim şu anda bi sorun yok sadece güncellemede hata veriyo
4MaGuS Üye ArMaGeDdOn_87' Alıntı: bende de aynı hatayı veriyo ama cihaz da nette yim şu anda bi sorun yok sadece güncellemede hata veriyo Genişletmek için tıkla ... yogundur belki ara ara tekrar deneyin
ArMaGeDdOn_87' Alıntı: bende de aynı hatayı veriyo ama cihaz da nette yim şu anda bi sorun yok sadece güncellemede hata veriyo Genişletmek için tıkla ... yogundur belki ara ara tekrar deneyin
Rainesto Üye bence bu black degil black olsa nokianın sitesinde Available yazar ama coming soon yazıyor hala
dakamon Üye Konu Sahibi Siteye bu kadar takılmayın arkadaşlar. Black olmadığı için mi black yazıyor extralarda.
dilmenibrahim Üye erdgnblt' Alıntı: 80188309: "Güncelleme geldi, indiremiyorsunuz. Verem olun, kanser olun, alın size güncelleme" demekmiş. Genişletmek için tıkla ... aynı No ile sorun bende de var
erdgnblt' Alıntı: 80188309: "Güncelleme geldi, indiremiyorsunuz. Verem olun, kanser olun, alın size güncelleme" demekmiş. Genişletmek için tıkla ... aynı No ile sorun bende de var
4MaGuS Üye Goodjober' Alıntı: bence bu black degil black olsa nokianın sitesinde Available yazar ama coming soon yazıyor hala Genişletmek için tıkla ... sürüm numarasını kontrol ederiz kursun birde
Goodjober' Alıntı: bence bu black degil black olsa nokianın sitesinde Available yazar ama coming soon yazıyor hala Genişletmek için tıkla ... sürüm numarasını kontrol ederiz kursun birde
Rainesto Üye tadalar' Alıntı: sürüm numarasını kontrol ederiz kursun birde Genişletmek için tıkla ... 3051.40000.1345.1001 blackde tadalar' Alıntı: sürüm numarasını kontrol ederiz kursun birde Genişletmek için tıkla ... %36 da daha bende sende
tadalar' Alıntı: sürüm numarasını kontrol ederiz kursun birde Genişletmek için tıkla ... 3051.40000.1345.1001 blackde tadalar' Alıntı: sürüm numarasını kontrol ederiz kursun birde Genişletmek için tıkla ... %36 da daha bende sende
4MaGuS Üye Goodjober' Alıntı: 3051.40000.1345.1001 blackde %36 da daha bende sende Genişletmek için tıkla ... %20 baştan başladı kuruluyor şuan az kaldı kontrol edicem bakalım dogrumuymuş
Goodjober' Alıntı: 3051.40000.1345.1001 blackde %36 da daha bende sende Genişletmek için tıkla ... %20 baştan başladı kuruluyor şuan az kaldı kontrol edicem bakalım dogrumuymuş
papakudioflu Emekli Yönetici bugün söylemiştim lumia 920'ye her an gelebilir diye. ayrıca hata alan arkadaşlar indirme sırasında geri tuşuna basılı tutarak "ayarlar" menusunu kapatmayı deneyin.
bugün söylemiştim lumia 920'ye her an gelebilir diye. ayrıca hata alan arkadaşlar indirme sırasında geri tuşuna basılı tutarak "ayarlar" menusunu kapatmayı deneyin.
n000k Üye sasasa741' Alıntı: herkesden önce ben kontrol ettim güncellemeyi ama hala buluyor :S Genişletmek için tıkla ... herkesten önce mi??sen herhalde bi 2 saat geriden geliyorsun konunun yorumlarinu geriye dönük oku anlarsın
sasasa741' Alıntı: herkesden önce ben kontrol ettim güncellemeyi ama hala buluyor :S Genişletmek için tıkla ... herkesten önce mi??sen herhalde bi 2 saat geriden geliyorsun konunun yorumlarinu geriye dönük oku anlarsın