marslin Üye Onu bırakında bugün maxicep uygulaması gelmiş mağazaya ya da ben yeni gördüm MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Onu bırakında bugün maxicep uygulaması gelmiş mağazaya ya da ben yeni gördüm MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Aybin.Kilic Üye Windows Phone için "MaxiCep" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
csH Üye arkadaşlar acaba black le ram sınırı arttı mı traffic racer ın kullanıcı dosyasının yedeğini alıyordum şöyle bişey yazıyor içinde Build from '' branch, version is '4.3.3f1 (c8ca9b6b9936)' (Release build). Physical memory: 395 MB, commited memory limit: 180 MB. Direct3D: Version: Direct3D 11.0 [level 9.3] Renderer: Qualcomm Adreno 305 (WDDM v1.2) (ID=0x30303330) Vendor: Qualcomm VRAM: 96 MB @skynet Son düzenleme: 10 Mar 2014
arkadaşlar acaba black le ram sınırı arttı mı traffic racer ın kullanıcı dosyasının yedeğini alıyordum şöyle bişey yazıyor içinde Build from '' branch, version is '4.3.3f1 (c8ca9b6b9936)' (Release build). Physical memory: 395 MB, commited memory limit: 180 MB. Direct3D: Version: Direct3D 11.0 [level 9.3] Renderer: Qualcomm Adreno 305 (WDDM v1.2) (ID=0x30303330) Vendor: Qualcomm VRAM: 96 MB @skynet
turbocore Üye csH' Alıntı: arkadaşlar acaba black le ram sınırı arttı mı traffic racer ın kullanıcı dosyasının yedeğini alıyordum şöyle bişey yazıyor içinde Physical memory: 395 MB, commited memory limit: 180 MB. Genişletmek için tıkla ... nasıl yedek alıyorsun ya wp8 izin vermiyorki MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
csH' Alıntı: arkadaşlar acaba black le ram sınırı arttı mı traffic racer ın kullanıcı dosyasının yedeğini alıyordum şöyle bişey yazıyor içinde Physical memory: 395 MB, commited memory limit: 180 MB. Genişletmek için tıkla ... nasıl yedek alıyorsun ya wp8 izin vermiyorki MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
csH Üye turbocore' Alıntı: nasıl yedek alıyorsun ya wp8 izin vermiyorki MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... power tools ile yüklemiştim
turbocore' Alıntı: nasıl yedek alıyorsun ya wp8 izin vermiyorki MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... power tools ile yüklemiştim
turbocore Üye csH' Alıntı: power tools ile yüklemiştim Genişletmek için tıkla ... hımmm bende diyorum noluyor normal marketten satın aldım heralde format atınca silinir MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
csH' Alıntı: power tools ile yüklemiştim Genişletmek için tıkla ... hımmm bende diyorum noluyor normal marketten satın aldım heralde format atınca silinir MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
skynet Üye csH' Alıntı: arkadaşlar acaba black le ram sınırı arttı mı traffic racer ın kullanıcı dosyasının yedeğini alıyordum şöyle bişey yazıyor içinde Build from '' branch, version is '4.3.3f1 (c8ca9b6b9936)' (Release build). Physical memory: 395 MB, commited memory limit: 180 MB. Direct3D: Version: Direct3D 11.0 [level 9.3] Renderer: Qualcomm Adreno 305 (WDDM v1.2) (ID=0x30303330) Vendor: Qualcomm VRAM: 96 MB @skynet Genişletmek için tıkla ... Valla bir bilgim yok ama umarım yükseltilmiştir
csH' Alıntı: arkadaşlar acaba black le ram sınırı arttı mı traffic racer ın kullanıcı dosyasının yedeğini alıyordum şöyle bişey yazıyor içinde Build from '' branch, version is '4.3.3f1 (c8ca9b6b9936)' (Release build). Physical memory: 395 MB, commited memory limit: 180 MB. Direct3D: Version: Direct3D 11.0 [level 9.3] Renderer: Qualcomm Adreno 305 (WDDM v1.2) (ID=0x30303330) Vendor: Qualcomm VRAM: 96 MB @skynet Genişletmek için tıkla ... Valla bir bilgim yok ama umarım yükseltilmiştir
csH Üye skynet' Alıntı: Valla bir bilgim yok ama umarım yükseltilmiştir Genişletmek için tıkla ... kabul edilen bellek sınırı: 180 mb diyor inşallah doğrudur
skynet' Alıntı: Valla bir bilgim yok ama umarım yükseltilmiştir Genişletmek için tıkla ... kabul edilen bellek sınırı: 180 mb diyor inşallah doğrudur
Dexter Morgan Üye csH' Alıntı: kabul edilen bellek sınırı: 180 mb diyor inşallah doğrudur Genişletmek için tıkla ... hocam yükseldiyse gta sa atma yapmaz diye tahmin ediyorum. Ama yükselme ihtimali var cihazda gözle görülür performans artışı var MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
csH' Alıntı: kabul edilen bellek sınırı: 180 mb diyor inşallah doğrudur Genişletmek için tıkla ... hocam yükseldiyse gta sa atma yapmaz diye tahmin ediyorum. Ama yükselme ihtimali var cihazda gözle görülür performans artışı var MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
papakudioflu Emekli Yönetici ram kullanım sınırı arttırılmış olsa bile uygulamanın o sınıra göre tekrar düzenlenmesi yani güncellenmesi gerekiyor.
ram kullanım sınırı arttırılmış olsa bile uygulamanın o sınıra göre tekrar düzenlenmesi yani güncellenmesi gerekiyor.
csH Üye papakudioflu' Alıntı: ram kullanım sınırı arttırılmış olsa bile uygulamanın o sınıra göre tekrar düzenlenmesi yani güncellenmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... unlockla 1 gb ram gerektiren oyunları yüklediğimizde buna bi faydası olmaz yani
papakudioflu' Alıntı: ram kullanım sınırı arttırılmış olsa bile uygulamanın o sınıra göre tekrar düzenlenmesi yani güncellenmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... unlockla 1 gb ram gerektiren oyunları yüklediğimizde buna bi faydası olmaz yani
csH Üye Goodjober' Alıntı: O bu degilde şaka gibi daha black bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... nsu dan kontrol ettin mi
Goodjober' Alıntı: O bu degilde şaka gibi daha black bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... nsu dan kontrol ettin mi
Heimdalll Üye kontrol ediliyorrrrr veeeeeee gelmişşşşşşşşşşşşşşşşyumuuuuuuuuuuuuuuuuulunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn@Goodjober @Gregor Mendel @csH nerdesiniz
kontrol ediliyorrrrr veeeeeee gelmişşşşşşşşşşşşşşşşyumuuuuuuuuuuuuuuuuulunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn@Goodjober @Gregor Mendel @csH nerdesiniz