Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Rainesto

Üye
Bugün 20:00 diyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kursat99

Üye
Haftaya pazartesi 19:30 diyorum.

skynet

Üye
@csH
Hocam sende dokunma hassasiyeti yüksekte iken akıcılıkta takılma oluyor mu ? Bende yüksekte akıcılıkta yani aşağı yukarı kaydırdığımda takılmalar oluyor ama normal yaptığımda sorun yok
Edit;
Yalnız bu takılma ana menüde veya ie'de yok mesela sinevizyon uygulamasında aşağı yukarı kaydırma yaparken takılıyor yani yağ gibi kaymıyor aynı sorun sysapp pusherde de var

Son düzenleme:
beyler kardeşime lumia 1320 almayı düşünüyoruzda vatanda acaba hediye çeki imkanı varmı, hani taksit olayı bittiği için

csH

Üye
sysapp pusher da denedim sorun olmadı aslında o takılma değil tam kaydırmaya çalışırken elimizi algılıyor yüksek hassasiyette ve bi an duraksama oluyor

Tepkiler: skynet

skynet

Üye
sysapp pusher da denedim sorun olmadı aslında o takılma değil tam kaydırmaya çalışırken elimizi algılıyor yüksek hassasiyette ve bi an duraksama oluyor
Haah işte tam demek istediğimde o evet böyle bir anda duruyor yağ gibi kaymıyor ama hassasiyeti normal yaptığımda bir sorun yok

csH

Üye
Haah işte tam demek istediğimde o evet böyle bir anda duruyor yağ gibi kaymıyor ama hassasiyeti normal yaptığımda bir sorun yok
o donma değil bence çok hassas olduğu için kaydıracağımız zaman önceden algılıyor

Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Yav arkadaş artık gelsin şu tr romu telefonu memlekete döndürmek istiyorum

Tepkiler: csH, Heimdalll ve Dexter Morgan
bugün gelmezse büyük ihtimal pazartesiye kalır

Saat 20:12 itibariyle telefonunuz güncel. :-/