Rainesto Üye csH' Alıntı: 38 dk MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... inşallah
csH' Alıntı: 38 dk MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... inşallah
soulmate35800 Üye beyler ben hollanda rom ındırıdım sonu 2005 olanı dead lfaş yaptım ama hala amber gözüküyor anlamadım bişey nerde yanlış yapmış olabilirim
beyler ben hollanda rom ındırıdım sonu 2005 olanı dead lfaş yaptım ama hala amber gözüküyor anlamadım bişey nerde yanlış yapmış olabilirim
respection123 Üye soulmate35800' Alıntı: beyler ben hollanda rom ındırıdım sonu 2005 olanı dead lfaş yaptım ama hala amber gözüküyor anlamadım bişey nerde yanlış yapmış olabilirim Genişletmek için tıkla ... Yanlış indirmiş olmayasın
soulmate35800' Alıntı: beyler ben hollanda rom ındırıdım sonu 2005 olanı dead lfaş yaptım ama hala amber gözüküyor anlamadım bişey nerde yanlış yapmış olabilirim Genişletmek için tıkla ... Yanlış indirmiş olmayasın
soulmate35800 Üye Eren_MT' Alıntı: Yanlış indirmiş olmayasın Genişletmek için tıkla ... dostum sürüm numarası en yüksek olan neyse onu indiridim kuran arkadaslar hangisi biliyorlardır sen kurdunmu black güncellemesini
Eren_MT' Alıntı: Yanlış indirmiş olmayasın Genişletmek için tıkla ... dostum sürüm numarası en yüksek olan neyse onu indiridim kuran arkadaslar hangisi biliyorlardır sen kurdunmu black güncellemesini
respection123 Üye soulmate35800' Alıntı: dostum sürüm numarası en yüksek olan neyse onu indiridim kuran arkadaslar hangisi biliyorlardır sen kurdunmu black güncellemesini Genişletmek için tıkla ... Benim L 720, Direk OTA ile yükledm
soulmate35800' Alıntı: dostum sürüm numarası en yüksek olan neyse onu indiridim kuran arkadaslar hangisi biliyorlardır sen kurdunmu black güncellemesini Genişletmek için tıkla ... Benim L 720, Direk OTA ile yükledm
csH Üye soulmate35800' Alıntı: dostum sürüm numarası en yüksek olan neyse onu indiridim kuran arkadaslar hangisi biliyorlardır sen kurdunmu black güncellemesini Genişletmek için tıkla ... amber romu yükleniyor zaten şimdi otadan Black güncellemesini yap MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
soulmate35800' Alıntı: dostum sürüm numarası en yüksek olan neyse onu indiridim kuran arkadaslar hangisi biliyorlardır sen kurdunmu black güncellemesini Genişletmek için tıkla ... amber romu yükleniyor zaten şimdi otadan Black güncellemesini yap MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
soulmate35800 Üye Eren_MT' Alıntı: Benim L 720, Direk OTA ile yükledm Genişletmek için tıkla ... csH' Alıntı: amber romu yükleniyor zaten şimdi otadan Black güncellemesini yap MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... 720 aldı zaten onu biliyoruz bak arkadas bişeyler acıklamıs yardımcı olmus yanı
Eren_MT' Alıntı: Benim L 720, Direk OTA ile yükledm Genişletmek için tıkla ... csH' Alıntı: amber romu yükleniyor zaten şimdi otadan Black güncellemesini yap MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... 720 aldı zaten onu biliyoruz bak arkadas bişeyler acıklamıs yardımcı olmus yanı
csH Üye soulmate35800' Alıntı: 720 aldı zaten onu biliyoruz bak arkadas bişeyler acıklamıs yardımcı olmus yanı Genişletmek için tıkla ... gözüktü mü güncelleme
soulmate35800' Alıntı: 720 aldı zaten onu biliyoruz bak arkadas bişeyler acıklamıs yardımcı olmus yanı Genişletmek için tıkla ... gözüktü mü güncelleme
soulmate35800 Üye csH' Alıntı: gözüktü mü güncelleme Genişletmek için tıkla ... kontrol ediyor dostum veee güncelleme indiriliyor hadi hayırlısı :d
csH' Alıntı: gözüktü mü güncelleme Genişletmek için tıkla ... kontrol ediyor dostum veee güncelleme indiriliyor hadi hayırlısı :d
dakamon Üye Konu Sahibi soulmate35800' Alıntı: kontrol ediyor dostum veee güncelleme indiriliyor hadi hayırlısı :d Genişletmek için tıkla ... yalan söyleyeni banlıyoruz arkadaşlar bilginize....
soulmate35800' Alıntı: kontrol ediyor dostum veee güncelleme indiriliyor hadi hayırlısı :d Genişletmek için tıkla ... yalan söyleyeni banlıyoruz arkadaşlar bilginize....
csH Üye dakamon' Alıntı: yalan söyleyeni banlıyoruz arkadaşlar bilginize.... Genişletmek için tıkla ... arkadaş Hollanda romundan güncelleme yapıyor
dakamon' Alıntı: yalan söyleyeni banlıyoruz arkadaşlar bilginize.... Genişletmek için tıkla ... arkadaş Hollanda romundan güncelleme yapıyor