mangdaşire
Üye
beklemiyormusun hadi ordan içten içe nasıl küfür saydırdıgın anlasılıyorgözün güncellemelerde veya maxicepte cıkmıstır falan filan die
e sen küfür etmiyor musun nokia ya?ben her sabah bakıyorum çıkmazsa bi küfür edip devam ediyorum
hala çıkmadı heralde
Yav Nokia CallCenter'dakiler çok garipler doğru dürüst billgi falan da vermiyolar ne iş ya harbi müşteri memnuniyeti sıfır. Birine der güncelleme düşünmyoruz birine der güncelleme ilerde gelicek, benim konuştuğum Murat beydi valla çok tav oldum yeter ya CFW işine giricem çok az kaldı nasılsa herşey var içinde tarayıcı 7,3, smileyler de vartelefonda hızlancak valla az uğraşıp CFW attım mı tamam resimli anlatımda buldum oh mis
keske küfür etmekle kalsam Hatim iniyorum resmen hergünYa güncelleme cıkmadı ben telefona küstüm sanki sucu var birgün duvara vurcam ohhhhhhh diyecegim olacak bitecek
Seninkide Her umut Yeni bir Başlangıc Gibi Olmus ama
En güzeli kur c6 cfw sonradabir mühdet güncelleme gelmiş gibi sevin sonra sıkılana kadarda zaten sadece performans güncellemesi gelir
Yok la telefona bişey yapma işini görüyor bari CFW yükle çatır çatır kullan.
----------Eklendi @ 14:01:50 ---------- Yazıldı @ 14:01:00 ----------
Kurcam artık buldum bir tane hoşuma gitti ama şu flash başlarken içime korku girer olmazsa diye kokuyorum
bence cfw atarken korkma,cfw atmadan önce verecegi hatalardan kork
Yok la telefona bişey yapma işini görüyor bari CFW yükle çatır çatır kullan.
----------Eklendi @ 14:01:50 ---------- Yazıldı @ 14:01:00 ----------
Kurcam artık buldum bir tane hoşuma gitti ama şu flash başlarken içime korku girer olmazsa diye kokuyorum
bence cfw atarken korkma,cfw atmadan önce verecegi hatalardan korkben kaç kere cfw degiştirdim ama bana hep arkadaşım attı.aslında o bu tarz şeylerden hiç anlamaz ama nasıl olduysa o attı.ben bunu bayagı bi araştırmıştım,ilk önce pc suite,orjinal fw birde jaf yükledim olmadı,bizim arkadaşta öyle denedi olmadı.sonra bizim arkadaş gitmiş telefonun yanında verilen cdyi takmış ne varsa kurmuş,dogal olarak bütün driverler yüklendigi için o şekilde atmış.birde bir keresinde şarj çubugu 2 çubuk doluyken flaşlamış ama telefon göçmemiş.yani kısaca flaş atmadan önce şarjın ful olsun,driver hatası vermesin yeter
Valla ben kotukoylunun bir cfw sini kullanıyorum ama ne olursa olsun hepsinde hata var bir şekilde eger güncelleme gelirse geri döner atarım zaten egerki gelirse ve iyi bişe olursa ona gececegim ve bir mühdet sonra zaten iphone 4 geliyor bu lanet telefonuda abim alcako zaman bir ohhhhhhhh cekecegim işte
bence cfw atarken korkma,cfw atmadan önce verecegi hatalardan korkben kaç kere cfw degiştirdim ama bana hep arkadaşım attı.aslında o bu tarz şeylerden hiç anlamaz ama nasıl olduysa o attı.ben bunu bayagı bi araştırmıştım,ilk önce pc suite,orjinal fw birde jaf yükledim olmadı,bizim arkadaşta öyle denedi olmadı.sonra bizim arkadaş gitmiş telefonun yanında verilen cdyi takmış ne varsa kurmuş,dogal olarak bütün driverler yüklendigi için o şekilde atmış.birde bir keresinde şarj çubugu 2 çubuk doluyken flaşlamış ama telefon göçmemiş.yani kısaca flaş atmadan önce şarjın ful olsun,driver hatası vermesin yeter
Hepsinde hata mı var... Olsun artık onlarıda görmezden görmek lazım baya uğraşıyorlar...
Evvet öyle yapıyorumsağolsunlar nokia bizi anlamasada cfw yapan arkadaşlar bari anlıyo P onlarda kendini tatmin ediyo aradan bizide cıkarıyo ama
Var mı önerdiğin CFW dostum ?
Benim istediğim ev ekranı sadece adam gibi
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...xaxm-tertemiz-sorunsuz-ndrive-kur-468272.html
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...x-face-msn-qwerty-klavye-sorunsuz-509852.html
Bu 2taneyle ilgileniyorum
eh o zaman hiç korkmana gerek yok elektrik kesilme derdi yok driver derdi yok
Hepsinde hata mı var... Olsun artık onlarıda görmezden görmek lazım baya uğraşıyorlar...
----------Eklendi @ 14:31:15 ---------- Yazıldı @ 14:29:14 ----------
Yok yok bende bütün herşey yüklüBigün şansımı denicem telefon elimde kalır diye korkum var ama risk olmadan da olmaz tabiki.
Bi jaf yüklüycem tamam bi de konu buldum çok güzel anlatmışElektrik kesilme derdim de yok laptop kullanıyorum Tek isteğim sorunsuz çalışması
Atta kurtul artıkAynen o da öbürüde çok güzel bakalım artık sabrısızlanıyorum atıcam yakında
Atta kurtul artık
Dediğim gibi guncellemede pek bişey yok yine atıcan fw yi
Kendi laptopum yok o gelsin yapıcam az kaldı dayanamıyorum güncelleme umrumda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?