Nokia Belleli Cihazınızda Menüde Donma Olmasının Nedeni Duvar Kağıtlarından Olduğunu Biliyormuydunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia Belleli Cihazınızda Menüde Donma Olmasının Nedeni Duvar Kağıtlarından Olduğunu Biliyormuydunuz
Evet Arkadaşlar Ben Nokia E6 Kullanıcısı Olarak ve Kardeşimin N8 Telefonundan Esinlenerek Bu Kanıya
Vardım.
Symbian^3 Temalar ve Duvar Kağıtları Bölümünden Açmış Olduğum İki Tane Konu Var
Bunlar;
http://www.maxicep.com/symbian-3-wa...duvar-kagitlari-hd-bakmadan-gecme-637489.html
http://www.maxicep.com/symbian-3-wa...tasarlanmis-guzel-duvar-kagitlari-620150.html

Bu İki Konudaki Duvar Kağıtları Pixellikleri Birbirinden Farklı.
Renkli Duvar Kağıtları Olan Konuda Resimler 1920x1080
Tasarlanmış Olan Duvar Kağıtları İse Orijinal Pixellik Olan 600x600 dür.

Bu İki Konudaki Resimleri Kendi Telefonumda Duvar Kağıdı Yaptım ve Kardeşimin Telefonunda Test Ettim Aradaki Fark Çok büyük. N8 CFW yüklü Olduğu Halde.

Evet Arkadaşlar Duvar Kağıtlarınızı Seçerken Pixelliğine Dikkat Edin.
Sizin Beğendiğiniz Resimleri Duvar Kağıdı Yapacağınız Zaman Pixel ayarını Maximum 800x600 Yada 1024x768 Yapın ve Aradaki Farkı Sizde Görün.
Teşekkür Ederim..

Tepkiler: Norm_Gkhan

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bence alakasız neden dersen şimdi ben 701 kullanıyorum benim telefonum 3264 x 2448 pixel fotoğraf çekiyor ben bunu ekranıma koyamıyacak mıyım yani?

ben kendi çektiğim fotoları koydum 3 tane. 1 gram kasma varsa adam değilim...

[ENGİN]

Üye
duvar kağıtlarıyla alakası yok

bndede hd wallpaper kullanıyorum bir sorun yok

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
koy birader sana koyma diyen mi var... Allahım yarabbim..

konuya 4 kişi yorum yaptı hiçbiri alakası yok diyor farkındasın di mi? Desteksiz konu açıyorsun mantıkla izah edince de ters yapıyorsun Hey Allahım ya Sen koyma o zaman arkadaşım. Düzgünce izah ediyoruz mantıklı şekilde açıklıyoruz lafa bak tövbe ya

farketmez ne koyarsan koy canavar gıbı yeterkı telefonun hafızası ve ramı yeterlı mıktarda bos olsun.

---------- Eklendi @ 07:14:18 ---------- Yazıldı @ 07:13:38 ----------

konu imha edilsin

10000x7514 resim kullanıyorum 76 mpx hiç kasma yok

ANIL

Admin
şarj etkisi olabilir sadece.

Tuba

Üye
Arkadaş kendi görüşünü paylaşmış konu uzamadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...