Galaxy S7 ve S7 Edge duvar kağıtları duyuru öncesinde sıdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S7 ve S7 Edge duvar kağıtları duyuru öncesinde sıdırıldı
Samsung’un yeni üst seviye modellerinin duyurusu öncesinde duvar kağıtları sızdırıldı…


Samsung’un yeni amiral gemisi akıllısı Galaxy S7 ve bu cihazın hem kavisli ekranlı hem de büyük versiyonu Galaxy S7 Edge’nin duyurulmasına günler kaldı. Firma 21 Şubat tarihinde İspanya, Barcelona’da MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi öncesinde etkinlik düzenleyecek ve bu yeni iki üst seviye modelini resmi olarak duyuracak.



Yeni modellerin duyuruları öncesinde sızıntılar da gelmeye devam ederken, şimdi de cihazların duvar kağıtları geldi. Toplamda 13 adet duvar kağıdının yer aldığı pakete ise ulaşabilirsiniz.

Pakette yer alan duvar kağıtlarından bazıları, daha önce sızdırılan görsellerde yer alan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’nin ekranında yer alan mavi duvar kağıdı ile aynı tasarıma sahip.

Samsung’un yeni akıllı telefonları benzer donanım özellikleri ile gelecekler. İddialara göre Galaxy S7, 5.1″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel Quad HD ekran içerirken, Galaxy S7 Edge ise 5.5″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD kavisli dokunmatik ekran ile sunulacak.

Her iki cihaz da 4GB sistem belleği içerecek ve 32GB / 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi ile gelecek. Sunulacak pazara göre ise cihazlar yonga seti olarak Qualcomm Snapdragon 820 ve Samsung Exynos 8890 olmak üzere farklı versiyonlar olarak geliyor.

12MP arka kamera içerecek olan modeller Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak.

Galaxy S7 ve S7 Edge duvar kağıtları duyuru öncesinde sıdırıldı - MaxiCep
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Önizleme Olaymiş :hmmm
 


Üst Alt