MAERKEK
Moderator
Nokia X2-00 Android Teması (Ön İzlemeli)
Arkadaşlar uzun zamandır kullanmakta olduğum telefonu acayip şık gösterip bazı şahsiyetleri bak android yükledim tuşlu telefona diyerek %100 inandırabileceğiniz temayı paylaşmaya karar verdim . Bu temayı https://www.maxicep.com/forum/konu/nokia-x2-00-300-adet-tema-100mb-7z-uzantili-arsiv.960806/ adlı konuda @Nuru TaşDemir adlı üyemiz paylaşmıştı fakat müzik çalar teması yoktu . Ben de başka bir temadan ekledim buyrun resimleri
Direkt tema için :
Winrar Arşiv içinde :
Şunu belirtmeden geçmeyelim bu tema illaki X2-00 da kullanılır diye bir mevzu yok . Telefonunuz .nth formatını destekliyorsa deneyin belki sizin telefonunuza da yakışır . Bu temayla kullanılabilecek duvar kağıtları için 240x320 Duvar Kağıtları (Ön İzlemeli) bu konuma bakmanızı tavsiye ederim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]Direkt tema için :
Winrar Arşiv içinde :
Şunu belirtmeden geçmeyelim bu tema illaki X2-00 da kullanılır diye bir mevzu yok . Telefonunuz .nth formatını destekliyorsa deneyin belki sizin telefonunuza da yakışır . Bu temayla kullanılabilecek duvar kağıtları için 240x320 Duvar Kağıtları (Ön İzlemeli) bu konuma bakmanızı tavsiye ederim.