Mikrofon Yerinden Mi
Süleyman Üye bycatre' Alıntı: Garanti Dışı Kalmaz Mi - - - Eklendi - - - Nasıl Açılıyor Genişletmek için tıkla ... dur sen onun için bir konu vardı link atarım bekle 1 dk
bycatre' Alıntı: Garanti Dışı Kalmaz Mi - - - Eklendi - - - Nasıl Açılıyor Genişletmek için tıkla ... dur sen onun için bir konu vardı link atarım bekle 1 dk
Atacan- Üye Bide bunun neresi Türkçe anlamadım. Program ingilizce bende ...sadece tuş kilidinde kilit aç bide günler türkçe.. Diğer yerler menüsü ingilizce hep.
Bide bunun neresi Türkçe anlamadım. Program ingilizce bende ...sadece tuş kilidinde kilit aç bide günler türkçe.. Diğer yerler menüsü ingilizce hep.
ByKatre Üye Konu Sahibi Atacan-' Alıntı: Bide bunun neresi Türkçe anlamadım. Program ingilizce bende ...sadece tuş kilidinde kilit aç bide günler türkçe.. Diğer yerler menüsü ingilizce hep. Genişletmek için tıkla ... Biliyorum Ya Kilit Aç Yapmak Çok Zor Oldu Bende Diğer Yerlerle Uğraşmadım
Atacan-' Alıntı: Bide bunun neresi Türkçe anlamadım. Program ingilizce bende ...sadece tuş kilidinde kilit aç bide günler türkçe.. Diğer yerler menüsü ingilizce hep. Genişletmek için tıkla ... Biliyorum Ya Kilit Aç Yapmak Çok Zor Oldu Bende Diğer Yerlerle Uğraşmadım
Süleyman Üye bycatre' Alıntı: Tamam Genişletmek için tıkla ... konu farklı bir forumda şimdi yazarsam reklam mesajı diye silerler.
bycatre' Alıntı: Tamam Genişletmek için tıkla ... konu farklı bir forumda şimdi yazarsam reklam mesajı diye silerler.
Atacan- Üye Sen hiç bu programdan kurdunmu..eski versiyonlarını..? Önceki dosyaların ayarı kalmış olabilir c de ..
Sen hiç bu programdan kurdunmu..eski versiyonlarını..? Önceki dosyaların ayarı kalmış olabilir c de ..
Süleyman Üye Atacan-' Alıntı: Sen hiç bu programdan kurdunmu..eski versiyonlarını..? Önceki dosyaların ayarı kalmış olabilir c de .. Genişletmek için tıkla ... arkadaş heralde temalardan E deki temayı seçmiş olabilir. C deki temayı seçmesi lazım. E deki aynı rusça
Atacan-' Alıntı: Sen hiç bu programdan kurdunmu..eski versiyonlarını..? Önceki dosyaların ayarı kalmış olabilir c de .. Genişletmek için tıkla ... arkadaş heralde temalardan E deki temayı seçmiş olabilir. C deki temayı seçmesi lazım. E deki aynı rusça
ByKatre Üye Konu Sahibi Luaz.' Alıntı: bu şekilde oluyor yine türkçe olmuyor. - - - Eklendi - - - bende hiç biryer türkçe değil Genişletmek için tıkla ... Sende Daha Önceden Bu Program Var Mıydı Varsa Kaldır Bir Daha Kur Olmazsa Ben Sana Bir Ek Atacağım - - - Eklendi - - - sülümandönmez' Alıntı: konu farklı bir forumda şimdi yazarsam reklam mesajı diye silerler. Genişletmek için tıkla ... Pm At
Luaz.' Alıntı: bu şekilde oluyor yine türkçe olmuyor. - - - Eklendi - - - bende hiç biryer türkçe değil Genişletmek için tıkla ... Sende Daha Önceden Bu Program Var Mıydı Varsa Kaldır Bir Daha Kur Olmazsa Ben Sana Bir Ek Atacağım - - - Eklendi - - - sülümandönmez' Alıntı: konu farklı bir forumda şimdi yazarsam reklam mesajı diye silerler. Genişletmek için tıkla ... Pm At
Atacan- Üye Bunun modunu yapmak lazım. Bende bu programın skin dosyası olacak.. Android gibi resmi kaydırarak açılıyor kilit.
Bunun modunu yapmak lazım. Bende bu programın skin dosyası olacak.. Android gibi resmi kaydırarak açılıyor kilit.
Süleyman Üye bycatre' Alıntı: Sende Daha Önceden Bu Program Var Mıydı Varsa Kaldır Bir Daha Kur Olmazsa Ben Sana Bir Ek Atacağım - - - Eklendi - - - Pm At Genişletmek için tıkla ... sadece arkadaş listendekiler atabiliyor. - - - Eklendi - - - öyle ayarlamışsın
bycatre' Alıntı: Sende Daha Önceden Bu Program Var Mıydı Varsa Kaldır Bir Daha Kur Olmazsa Ben Sana Bir Ek Atacağım - - - Eklendi - - - Pm At Genişletmek için tıkla ... sadece arkadaş listendekiler atabiliyor. - - - Eklendi - - - öyle ayarlamışsın
ByKatre Üye Konu Sahibi Simdi Baktım E Deki Rusça C deki Türkçe - - - Eklendi - - - sülümandönmez' Alıntı: sadece arkadaş listendekiler atabiliyor. - - - Eklendi - - - öyle ayarlamışsın Genişletmek için tıkla ... Bi Bakayım Yanlışlıkla Oldu Her Halde
Simdi Baktım E Deki Rusça C deki Türkçe - - - Eklendi - - - sülümandönmez' Alıntı: sadece arkadaş listendekiler atabiliyor. - - - Eklendi - - - öyle ayarlamışsın Genişletmek için tıkla ... Bi Bakayım Yanlışlıkla Oldu Her Halde
Süleyman Üye bycatre' Alıntı: Bi Bakayım Yanlışlıkla Oldu Her Halde Genişletmek için tıkla ... pm attım
ByKatre Üye Konu Sahibi Atacan-' Alıntı: Bunun modunu yapmak lazım. Bende bu programın skin dosyası olacak.. Android gibi resmi kaydırarak açılıyor kilit. Genişletmek için tıkla ... Aslında Modunu Yapsak Süper Olur Yapılana Kadar Bununla Idare Edeceğiz
Atacan-' Alıntı: Bunun modunu yapmak lazım. Bende bu programın skin dosyası olacak.. Android gibi resmi kaydırarak açılıyor kilit. Genişletmek için tıkla ... Aslında Modunu Yapsak Süper Olur Yapılana Kadar Bununla Idare Edeceğiz