Nokia Belle Şeffaf Widgetler ( Sarı Kırmızı ve Mavi İstediğinizi seçin ve Yükleyin) sis uzantılıdır.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Punish3R55

Punish3R55

Üye
sadece bir tane renk kurabiliyorsun. hepsi renkler birden kurulmuyor zaten..

ne alakası var arkadasım bu verdıgın dosyanın ıcınde bırkac adet wıdget yokmu dıgerının zaten rengını secdım ve sadece onu yukledım ayrıca dıgerlerınıde yukledım ama sonuc sadece muzık wıdgetı cıkıyo :S

n000k

n000k

Üye
ne alakası var arkadasım bu verdıgın dosyanın ıcınde bırkac adet wıdget yokmu dıgerının zaten rengını secdım ve sadece onu yukledım ayrıca dıgerlerınıde yukledım ama sonuc sadece muzık wıdgetı cıkıyo :S

ben renk toggle widgettinden bahsettim , sen neyden bahsediyorsun kardeşim yaa!! diğer widget sislerinde var zaten bir anormallik bizde biliyoruz.. bende mesela contact widget sis i olmuyor birde renk widget sisleri çalışmıyor işte.. ben sana renk bazında söyledim.. misal sadece red toggle widget i kurabilirsin tele arkadan green toggle widgetini yada yellow toggle widgetini kuramazsın tell update error der.. anladın mı şimdi???

hicrettaylan

hicrettaylan

Üye
Telefon hackli, belle yüklü ama widgetler kısmında göremiyorum sorunsuzda yükleniyor. Neden olabilir acaba?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu kapa aç widgetler kısmında gözükücektir.....

uribaju

uribaju

Üye
ben actım kapadım yine gözükmedi

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
ben actım kapadım yine gözükmedi

Peki senin telefonda önceden bu widgetlerin default'u yani orjinali varmıydı. Yoksa onları yüklemelisin sonra üzerine bunları yükleyeceksin....

uribaju

uribaju

Üye
Peki senin telefonda önceden bu widgetlerin default'u yani orjinali varmıydı. Yoksa onları yüklemelisin sonra üzerine bunları yükleyeceksin....

vardı onu cye yüklemiştim 1 küsür mb dı.bundaki transparanı yükleyim dedim cye kurucaktım yine ama güncelleştirme hatası verdi.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
güncelleştirme hatası verdiyse senin telefonda yüklü. sen yüklü olanı sil. bu indirdiğin widgetlerden ilk önce defaultunu sonra peşinede transparanı kur bakalım olacakmı????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt