Nokia Belle Şeffaf Widgetler ( Sarı Kırmızı ve Mavi İstediğinizi seçin ve Yükleyin) sis uzantılıdır.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Belle Şeffaf Widgetler ( Sarı Kırmızı ve Mavi İstediğinizi seçin ve Yükleyin) sis uzantılıdır.

Yalnız Arkadaşlar Widgetleri sis olarak yüklerken ya kırmızı ya mavi yada sarıyı yükleyin hepsini aynı anda yüklemiyor sis
uzantılı olduğu için heralde....

İndir:

Konu açıldıysa özür dilerim...

NOT: HACKLİ TELEFONLAR İÇİN....

• Beğen
Tepkiler: kenan214, iatis, freelion ve 1 kişi daha

SilentOne

SilentOne

Üye
:tşk:

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
Ya 2 tane denedim ikisinde de sertifika hatası verdi. :S

uribaju

uribaju

Üye
ya ben bu 3g widgetini anlamadım 3g diyo basıyorum çift moda alıyo normal 3gye alan widget yok mu?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,belle yüklü n8 e yükledim umarım çalışır

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi

hacker_236

Üye
emeğine sağlık kardeş ama nokia 700 de sertifika hatası veriyor

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun Hackli olması gerekiyor arkadaşlar....

aşikar53

aşikar53

Üye
Teşekkürler

n000k

n000k

Üye
daha önce verildi konu! hatta 2 kere :D buda 3. konu.. neyse yinede teşekkürler :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce verildiğini biliyorum da böyle sis uzantılı verildiğini bilmiyorum rofs3 falan atacaksın diye biliyorum böyle sarı kırmızı yeşil mavi renkte bilmem.. yinede özür dilerim verildiyse...

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Hım ben kendim sis yaptım yükledim hiç bir sorun çıkmadı kurtulus vermiş görmedim...

n000k

n000k

Üye
Hım ben kendim sis yaptım yükledim hiç bir sorun çıkmadı kurtulus vermiş görmedim...
hmm kendin yaptın yani sisleri :hmmm bişey sorcam dostum şimdi misal veriyorum kurdum bunlardan birtanesini kaldırınca yine eski hallerine döncekmi widgetler ??

Punish3R55

Punish3R55

Üye
müzik widget i harıc hıc bırı acılmadı ayrıca hacklı ıvo belle kullanıyorum bende guncelleme hatası aldım

n000k

n000k

Üye
müzik widget i harıc hıc bırı acılmadı ayrıca hacklı ıvo belle kullanıyorum bende guncelleme hatası aldım
sadece bir tane renk kurabiliyorsun. hepsi renkler birden kurulmuyor zaten..

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
hmm kendin yaptın yani sisleri :hmmm bişey sorcam dostum şimdi misal veriyorum kurdum bunlardan birtanesini kaldırınca yine eski hallerine döncekmi widgetler ??

Malesef dönmüyor eski haline ... ana ekranda varmış gibi gözüküyor fakat işlem yapamıyorsun yani bir nevi gizleniyor gibi birşey :)

uribaju

uribaju

Üye
olmuyo şeffaf hava durumunu yüklüyorum widgetlerdr gözükmüyor

n000k

n000k

Üye
Malesef dönmüyor eski haline ... ana ekranda varmış gibi gözüküyor fakat işlem yapamıyorsun yani bir nevi gizleniyor gibi birşey :)
aslında defaultlarını eklemedin heralde sen.. daha önce sunanlar ve orjinal sunan kişi defaultlarınıda sunmuştu ;)

----------Eklendi @ 14:19:15 ---------- Yazıldı @ 14:18:06 ----------

olmuyo şeffaf hava durumunu yüklüyorum widgetlerdr gözükmüyor
hava durumu widgeti zaten yüklü olması lazım. sonra burdaki şeffafı kuracaksın ve teli resetliyeceksin..

uribaju

uribaju

Üye
aslında defaultlarını eklemedin heralde sen.. daha önce sunanlar ve orjinal sunan kişi defaultlarınıda sunmuştu ;)

----------Eklendi @ 14:19:15 ---------- Yazıldı @ 14:18:06 ----------

hava durumu widgeti zaten yüklü olması lazım. sonra burdaki şeffafı kuracaksın ve teli resetliyeceksin..

güncelleştirme hatası veriyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt