Nokia Belle İle Gelen Şarj Sorunları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fercel307

fercel307

Üye
bence yok dahada iyileşti şarj belleyle dün aksam 5 gibi bittiğinde yarım saat şarj ettim pc'den hala 2 diş var.nete girdim gezdim oyun oynadım konustm msj fln.

tarkankarabas

Üye
ben belleyi 2 aydır kullanıyorum n8de... aldığımda anna yüklüydü. resmen android yüklü gibi aynı gün bitiyordu. sonra sızıntı belle yaptık en az 2 gün gidiyor. bol bol konuşma ve bir miktar internet maail facebook ogame falan. birde 40-45 dakika müzik mağaza derken ben memnunum belleden. ancak kullanmadıkça wifi mobil veri bluetooth kapalı kalacak. belle uyarı çubuğunu bunun için kullanabilirsiniz.

onur027

onur027

Üye
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kalibrasyon gerçekten işe yaradı galiba..sabah 10 da şarjdan aldım tüm gün whatsappla yazıştım 4 saat telefonda konuştum 15-20 dk mesajlaştım %14de..aynı işlemde yarım günde bitiyordu şarj..iyileşme var..tavdiye ederim kalibrasyonu

by.frozen

by.frozen

Üye
kardeş aynı uygulamayı kullanıp aynı şeyleri yapıyoz. Allahıni seversen şu kalibrasyon olayını anlat. Ben bilmiyom öyle bi olay. Yeter artık evin içinde priz priz dolanmaktan bıktım yau

okangrdl

Üye
arkadaslar nekadar tasarruf edersek edelim bu akilli cihazlara hakkini veren pil koymuyolar,ben c601 kullanyrm 1000mAH ile ne yapayim? Onu kapat bunu kapat.. Bari 1200 alalm yolumuza bakalim. Bize en az 1500 1800 mAH lik piller lazm

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar nekadar tasarruf edersek edelim bu akilli cihazlara hakkini veren pil koymuyolar,ben c601 kullanyrm 1000mAH ile ne yapayim? Onu kapat bunu kapat.. Bari 1200 alalm yolumuza bakalim. Bize en az 1500 1800 mAH lik piller lazm

N97 Alabilirsin 1850 mah pili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt