Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Belle İle Gelen Şarj Sorunları
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fercel307
Üye
bence yok dahada iyileşti şarj belleyle dün aksam 5 gibi bittiğinde yarım saat şarj ettim pc'den hala 2 diş var.nete girdim gezdim oyun oynadım konustm msj fln.
tarkankarabas
Üye
ben belleyi 2 aydır kullanıyorum n8de... aldığımda anna yüklüydü. resmen android yüklü gibi aynı gün bitiyordu. sonra sızıntı belle yaptık en az 2 gün gidiyor. bol bol konuşma ve bir miktar internet maail facebook ogame falan. birde 40-45 dakika müzik mağaza derken ben memnunum belleden. ancak kullanmadıkça wifi mobil veri bluetooth kapalı kalacak. belle uyarı çubuğunu bunun için kullanabilirsiniz.
Communicator Ü komple kaldır.ben kaldırdım,bir işe yaramıyor nasıl olsa
Makale_Helvetia
Üye
kalibrasyon gerçekten işe yaradı galiba..sabah 10 da şarjdan aldım tüm gün whatsappla yazıştım 4 saat telefonda konuştum 15-20 dk mesajlaştım %14de..aynı işlemde yarım günde bitiyordu şarj..iyileşme var..tavdiye ederim kalibrasyonu
by.frozen
Üye
kardeş aynı uygulamayı kullanıp aynı şeyleri yapıyoz. Allahıni seversen şu kalibrasyon olayını anlat. Ben bilmiyom öyle bi olay. Yeter artık evin içinde priz priz dolanmaktan bıktım yau
okangrdl
Üye
arkadaslar nekadar tasarruf edersek edelim bu akilli cihazlara hakkini veren pil koymuyolar,ben c601 kullanyrm 1000mAH ile ne yapayim? Onu kapat bunu kapat.. Bari 1200 alalm yolumuza bakalim. Bize en az 1500 1800 mAH lik piller lazm
arkadaslar nekadar tasarruf edersek edelim bu akilli cihazlara hakkini veren pil koymuyolar,ben c601 kullanyrm 1000mAH ile ne yapayim? Onu kapat bunu kapat.. Bari 1200 alalm yolumuza bakalim. Bize en az 1500 1800 mAH lik piller lazm