Nokia Belle İçin Önerebileceğiniz Uygulama/Oyun ?

Sponsorlu Bağlantılar

realdreamss

realdreamss

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Belle İçin Önerebileceğiniz Uygulama/Oyun ?
Merhaba arkadaşlar bugün güncellemeyi başarılı şekilde gerçekleştirdim ama uygulamalarım gitti acaba bana önerebileceğiniz uygulama/oyun varsa ismini eğer yapabiliyorsanız da linkini verebilirseniz çok memnun olurum :)

realdreamss

realdreamss

Üye
    Konu Sahibi
vallaha benim uygulamaların hepsi gitti :D isimlerinide unuttum acaba nasıl getireceğim ona yanıyorum :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Oyun : Tintin Uygulama : Nokia play to

realdreamss

realdreamss

Üye
    Konu Sahibi
c6-01'de tintinde oynanabiliyor :( arkadaşta var

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
belleliyse oynanır tabi :)

moderatör2475

Üye
ya ben hard format attım sonra belle yı yukledım ama uygulamalarımla oyunlarım gıtmedı yuklüyorum benim telde bı tuhaflık var format atınca tamamen gitmesi lazım herşeyın ama ? çözemedım:hmmm

realdreamss

realdreamss

Üye
    Konu Sahibi
yok geçen hafta vardı

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Tintin ne ya ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Tin Tin oyunu Sadece 603, 700 ve 701'de çalışıyor, lütfen yanlış bilgi vermeyelim. Dediğiniz java sürümüdür.

Dimi3

Dimi3

Üye
Belki oynanıyordur. Belle ile sistemler eşitlendi ama kasmalar olabilir donanımdan ötürü.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Belki oynanıyordur. Belle ile sistemler eşitlendi ama kasmalar olabilir donanımdan ötürü.

çook denenmesi yapıldı çok konusu açıldı sanki çok mühtiş bir oyunmuş gibi ama yok sensationun dediği gibi o cihazlar dışında çalışmıyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Artles

Artles

Üye
Nası bi oyunki bi anlatır mısınız ?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
yazılımla degil donanımla alakalı yetmyo donanım

Dimi3

Dimi3

Üye
]Şaşırdım. 603 ve üstü sistemlerde diğerlerinden farklı olan donanım hariç ne özellik var ki ?

Ayrıca Nokia Play To ne işe yarıyor tam olarak ?

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
]Şaşırdım. 603 ve üstü sistemlerde diğerlerinden farklı olan donanım hariç ne özellik var ki ?

Ayrıca Nokia Play To ne işe yarıyor tam olarak ?

Benim gözüme çarpan bir farklılık var. Örneğin arkadaşlar belleye yükseltmişler telefonlarını ama yine flv dosyalarını oynatamıyorlar ama senin ve benim cihaz yani 603 flv dosyalarını oynatıyor.:naughty:

andreoni

Üye
Güncelleme sırasında ovi suit bazı uygulamaları geri yüklüyor. Ben formattan önce yazmıştım isimlerini sende öyle yapsaydın şimdi kara kara düşünmezdin. :))

Dimi3

Dimi3

Üye
@assasinsking: He bir de o var tabii :naughty:

Peki bu Nokia Play To nedir, ne halta yarar ? Yenir mi ? Biri açıklarsa sevinirim.

Üst Alt