Nokia Belle FP2'den Sonra Yeni Bir Güncelleştirme Gelecek mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sand_storm

sand_storm

Üye
gelse ne olur gelmese ne olur

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
gerçi 5800 a kaç yıl sonra güncelleme geldi ama bizim için de aynısı olur mu bitmiyorum.o zamanlar firma Büyük bir değişim içinde değildi.Şimdi Windows gibi bir silahları var.Onu geliştirmekle uğraşırlar diye düşünüyorum.güncelleme gelsin isterim Tabi ama gerçeği kabullenmek de lazım bir yerde.symbian gün sayıyor artık.2016ya kadar da bütün symbian kullananlar Başka platformlara geçer.

kayamuhammed

Üye
Nokia 808 e fp2 den sonra başka güncelleme gelirmi arkadaşlar

ferhat burak

ferhat burak

Üye
    Konu Sahibi
çok zor. Nokia wp.den mutlu. Hatta lumia ya apollo güncellemesi gelecekmiş. Microsoft xbox ile wp uyumlu super oyunlar gelecek. Wp magazasını 2013ten itibaren. Ios ve android kadar yapan nokia. Symbianla uğraşmaz. Zaten google symbian destegni sildi artk. Maps. Falan yok. Ufak yamalar gelr. Ya da kaynak kodlarını dagtp gönüllüler yeni bir şeyler yapar. Artk nokia s40 tabanlı urunler uretyor. Symbnlı urun uretmeyeck.

erolustun

Üye
Kaynak kodlari yayinlasinlar o halde. Birileri cikar birseyler yapar. Bu kadar iyi ve stabil bir sistemin cope gidecek olmasi uzucu gercekten.

kayamuhammed

Üye
arkadaşlar bence symbian ın tek eksiği tek çekirdekli bir işlemciye sahip olması diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt