Nokia Belle FP2'den Sonra Yeni Bir Güncelleştirme Gelecek mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferhat burak

ferhat burak

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Belle FP2'den Sonra Yeni Bir Güncelleştirme Gelecek mi ?
Merhaba,

Symbian Carla ve Symbian Donna sürümler sonradan isimleri Feature Pack olarak değiştirilmişti.
ve Nokia 2016'ya kadar Symbian'a destek verecekti. 2016'a kadar Genel güncelleştirme gelecek mi yoksa ufak yamalar olarak mı sürdürülecek ?
Ve 2016'dan sonra bu cihazlar eski telefonlar gibi mi (6630, N73) kullanılacak ?

Saygılarımla..

blackcemre

Üye
Daha belli değil.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Henüz belli değil 2016 yak adar ufak tefek güncellemeler olur tahminimce ama öyle büyük bir güncelleme geleceğini sanmıyorum ama inşallah gelir :)

blackcemre

Üye
Gelebilir 1.nesillere FP2 Lİte gibi yeni giriş ekranı klavye vs. gelebilir.

ferhat burak

ferhat burak

Üye
    Konu Sahibi
Daha belli değil.

Peki Yeni Symbianlı Cihazlar Gelir mi ? Eğer Gelirse, Yeni Versiyonlu Sürümler de Gelir..

- - - Eklendi - - -

Henüz belli değil 2016 yak adar ufak tefek güncellemeler olur tahminimce ama öyle büyük bir güncelleme geleceğini sanmıyorum ama inşallah gelir :)

Peki Yeni Symbianlı Cihazlar Gelir mi ? Eğer Gelirse, Yeni Versiyonlu Sürümler de Gelir..

- - - Eklendi - - -

Gelebilir 1.nesillere FP2 Lİte gibi yeni giriş ekranı klavye vs. gelebilir.

blackcemre

Üye
E7,N8,C7,C6-01'e gelebilir FP2 Lite diye bir güncelleme artık ondan sonrada iyileştirme güncellemeleri gelir.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​küçük güncellemeler dışında öyle büyük bir güncelleme geleceğini sanmıyorum.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bence FP2 ye Bir Düzeltme Gelebilir Ama Birinci Nesillere Ne Olur Bilemem.

mkkozanmk

Üye
bence bence yeter artık forum bıktı bu güncelleme konusundan

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Yeni symbian belle li telefonlar çıkması gayet güzel olur belle ailesi zenginleşir ama düşük bi ihtimal bu şimdilik bize güncelleme gelse yetecek cihazdan önce

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
zannetmiyorum

MaxipmaN

Üye
büyük yenilik içeren bi güncelleme gelmez

hmzgl

hmzgl

Üye
Nokia symbianın 808 ile jubilesini yapmıştır. Sadece 2.nesil belle cihazlar güncelleme gelebilir. Geçen süren yapılan yatırımların ilerisi için yapılacakları azda olsa göstermekte. tabiki Süprizler olabilir ama bu firmanın yakın gelecekteki istediği başarıyla ulaşması ile olur.

erolustun

Üye
Nokia destek vermeyecekse Symbian'in kaynak kodlarini yayinlasin. Gonullu birileri cikar guncelleme vs. 2016'dan sonra da birseyler yapar. Bu isletim sistemi neden cope atilmak zorunda anlamiyorum. Sahip cikmiyorsan cekil kenara kullananlar sahip ciksin.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Nokia belle ler için service pack 2 yi çıkaracağını ama teknik bir sorun çıktığını ve iptal edildiğini ve aynı zamanda üzerinde çalışıldığını söyledi özellikle arayıp sordum

erolustun

Üye
Nokia belle ler için service pack 2 yi çıkaracağını ama teknik bir sorun çıktığını ve iptal edildiğini ve aynı zamanda üzerinde çalışıldığını söyledi özellikle arayıp sordum

Hocam belle kullanan butun telefonlar icin mi gelecek guncelleme? Bilginiz var mi?

ferhat burak

ferhat burak

Üye
    Konu Sahibi

Eksiklik olduğunu sezmiştim. Bir şeyler olursa konu açarak bizleri bilgilendirmeni rica ediyorum..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Şuanda resmi olarak bilinenler: 1. nesillerde yalnızca Belle Refresh vardır. Herhangi bir güncelleme konusunda açıklama yapılmadı. Belle Refresh'ten sonra FP1 ya da FP2'yi kimse boşuna beklemesin. Refresh üzerinde düzeltme yapılır o da en fazla yapılacak şeydir malum birinci nesil gerçekten eskidi. Gelelim 2. nesillere; bu nesle de FP3 ya da benzeri büyük bir güncelleme kimse beklemesin artık mümkün değil resmi açıklamaya göre ikinci nesil telefonlara ufak güncellemeler gelecekmiş o da yazılımı düzeltmeye performans artışı getirmeye yönelik güncellemeler olacakmış. Yeni Belle sistemini kullanan telefon çıkmayacak bu konuda ne bir sızıntı ne de tanıtım hiçbirşey olmadı. Nokia Belle 2016'ya kadar sürmüyor zaten 2012'de bitirildi. Sadece telefonlar piyasada ve market açık onun dışında yaşadığına dair çok da fazla bir kanıt yok. Uzun lafın kısası Nokia çoktan bu aileyi bitirdi. Yeni gözbebeği Lumia 920 ile meşgul. WP8'e çok yöneldi ve tüm kozlarını nerdeyse o model üzerine oynuyor, artık Nokia; Symbian(Nokia Belle) ile değil yalnızca WP8 ile anılmak istiyor. Bu yüzden de Symbian ile ilgili 2016 sözünü verdiği için mağaza falan açık hala daha. 2016da ne mağaza ne de symbianlı telefonlar piyasada olur. Nokia'nın tek amacı var: Symbian'ın ölümü, Microsoft yazılımı WP8'in doğuşu.

asigsasi

asigsasi

Üye
bu symbian uzmanları başka bi telefon üzerinden piyasaya çıksa o zaman nokia yı görürüm mesela sony sahip çıksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt