Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

tengin

Üye
Arkadaşlar bu fp2 yükledikden son çektiğim vidoları bilgisayara atıp izleyemiyorum
fp1 varken böyle bi sorunum yok siz nden olabilir bu durum

asigsasi

asigsasi

Üye
12# tuşuna bastık tan sonra 1/3 tuşuna dokunman yeterli

amedli2117

amedli2117

Üye
arkadaşlar benim birkaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.öncelikle bende fp2 ile gelen omb diye bir uygulama var ve hep arka planda açık kaıyor ,kaldırayım mı kaldırmayayımmı? ikincisi telefon kendi kendine internete bazen bağlanıyor sebebi nedir?bir sonraki microsoft apps kalsın mı gitsin mi?

mining-

Üye
Günaydın değerli arkadaşlar, 603'de mesaj yazarken 1 tuşu haricinde tüm noktalama işaretlerini görebilirdik, bu sabah bazı işaretleri kullanmam gerekti ama maalesef yerini bulamadım. 603 için 1 tuşu haricinde noktalama işaretlerine başka nasıl ulaşabiliyoruz? Bilen bulan var mı, yoksa nokia bunuda mı bizden aldı?
12# tuşu var harflerin sol tarafında altta.ona basarsanız tüm noktalama işaretlerini görürsünüz

andreoni

Üye
arkadaşlar benim birkaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.öncelikle bende fp2 ile gelen omb diye bir uygulama var ve hep arka planda açık kaıyor ,kaldırayım mı kaldırmayayımmı? ikincisi telefon kendi kendine internete bazen bağlanıyor sebebi nedir?bir sonraki microsoft apps kalsın mı gitsin mi?
ne işe yaradığını bilmiyorum ama omb fp1 de de vardı. Diğerlerini bilmem :)

• Beğen
Tepkiler: amedli2117

jackal3434

Üye
bilgisayarında sorun vardır codek çözücün bozulmus olabılır bu gıbı hataları yok fp2 nın

punisher123

punisher123

Üye
arkadaşlar,fp2yi telefon üzerinden yüklemiştim,ancak yavaşlık,stabilite sorunları gibi sorunlar var bende,flash atarak bunlar düzenliyor mu,bilen varmı?

akondd

akondd

Üye
mesaj yazmak çok berbat olmuş hiç sevmedim FP1 daha iyiydi

PvDL

Üye
nokia 603 telefonumu dün normal bıraktım bu sabah tuş kilidini açarken etiket boş diye uyarı çıkıyo ne demek bu :(

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
nokia 603 telefonumu dün normal bıraktım bu sabah tuş kilidini açarken etiket boş diye uyarı çıkıyo ne demek bu :(

Etiket boş uyarısı NFC den kaynaklanır bence. Telefonun yakınında NFC ile çalışan bir aygıt (istanbul kart, kredi kartı, vb.) olduğu zaman ve telefonunda NFC si açıksa o hatayı verebilir.

tengin

Üye
bunun düzelmesi için ne yapabilirim bir fikrin varmı format
en çara düşünüyorum okadar uygulamarı yüklemek baya bir zaman alıyor

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Arkadaşlar bende mesajlarda bazen mesaj yazarken ilk harf ufak oluyo sizdede böylemi? Az öncede rehbere girdim arama yapıyorum yine ilk harf küçük. Fp1 de böyle bişey yoktu.

ekatin

Üye
Bugün 603 telefonuma nokia memnuniyet anketi geldi. Telefonuna gelen var mı? Fp2 ile ilgili rahatsızlıkları beğenmediğim yanları tamamen yazdım. Ayrıca kullandığınız telefonu arkadaş/yakınlara önerir misiniz diye bir puanlama vardı. Çok fazla not kırarak nokia'yı bu fp2 haliyle önermem dedim. Geri dönüş için mail de yazdım. Bakalım ne olacak.

- - - Eklendi - - -

Anket ipucu kısmından da görülebilir, ama benim telefonumda direkt ekranda göründü.

baba3232

baba3232

Üye
Bugün 603 telefonuma nokia memnuniyet anketi geldi. Telefonuna gelen var mı? Fp2 ile ilgili rahatsızlıkları beğenmediğim yanları tamamen yazdım. Ayrıca kullandığınız telefonu arkadaş/yakınlara önerir misiniz diye bir puanlama vardı. Çok fazla not kırarak nokia'yı bu fp2 haliyle önermem dedim. Geri dönüş için mail de yazdım. Bakalım ne olacak.

- - - Eklendi - - -

Anket ipucu kısmından da görülebilir, ama benim telefonumda direkt ekranda göründü.

Ben bayağı haykırdım Nokia'ya bundan önce LGP970 kullanıyordum bir arkadaşın etkisiyle bir hataydı aldım daha Nokia bitmiştir.Şimdi düşünüyorumda Symbiandan elini ayağını kestin bari bir şekilde olurmu olmazmı bilmiyorum WP8 i güncelleme olarak getirde telimize yükleyelim.Bu ne iştir arkadaş ya :/

sercanx14

Üye
Ftp2 çok iyi oldu gecen gün güncelleme yaptım..Telefonuma eski göre daha iyi özellikle tuş kilidi ıphone gibi olmuş sanki biraz.

andreoni

Üye
anket bana da geldi. bende beğenmediğim yanları yazdım tabiki. Puanlamayı 5 verdim önceden olsa kesinlikle 9-10 derdim ki öyle de yapıyordum. Ama fp2 geldikten sonra sadece nokia kullanmış biri olarak başka markalara yönelebileceğimi belirttim. En kısa zamanda kullanımı kolaylaştıran daha iyi bir güncelleme beklediğimi de ekledim. Bakalım ne olcak.

Bir de suit güncellemesi gelmiş Lumia telefonunuza yeni içerikler yükleyin falan gibi birsey yazıyor. Sanırım windows phone alsın diye yapılıyor bu kısıtlamalar eksiklikler. Sen ikisinide güzel yap kim neyi istiyorsa onu alsın alla alaaa.. bak şimdi kızdım.. 1 sene sonra c6-01 i değiştiricem inş o zamana güzel bisiyler yapar Nokia yoksa ben kaçar :))

bu arada iyi bayramlar :)

asigsasi

asigsasi

Üye
anket 3 gün önce bana da geldi nokia yı yerden yere vurdum size de iyi bayramlar

anılbaran

anılbaran

Üye
Bu ne arkadaş begenmeyenler de var çok beğenenler de var içiniz de bir hatalı biri var ama :hmmm

realplayer2

realplayer2

Üye
Ftp2 çok iyi oldu gecen gün güncelleme yaptım..Telefonuma eski göre daha iyi özellikle tuş kilidi ıphone gibi olmuş sanki biraz.

bi de bomboş ekran koyacağına açmak için kaydırın yada sürükleyin gibi bi yazı koysaydı keşke

ekatin

Üye
Tuş kilidi açmak hiç estetik değil, bana göre. Takılma oluyor. Radyo, video , izleyip dinlerken ve konuşma yaparken ses seviyesini dokunmatik ekrandan yan tuşlara taşırsan bu güncelleme değil, eskiye dönüştür. Galeride seç tuşunu alıp, kullanışlı efektleri de kaldırırsan ve kamera çok eski fotoğraf makineleri gibi çok geç devreye giriyorsa bu güncelleme değildir. En basitinden, şarj dolduğunda dahi şarjı çekiniz veya şarj bitti uyarılarını kaldırırsanız bu güncelleme değildir. Ayrıca güncellemeyle birlikte telefonumda donmalar meydana geliyor. Daha önce kesinlikle böyle bir şeyle karşılaşmadım. İşte ben buna güncelleme demem. Bu olsa olsa teknoloji felaketidir. Kullanıcıları mağdur etmektir.

- - - Eklendi - - -

Ankette şikayetimi dile getirdim. Ve hak edilen gibi düşük puan verdim. 4 puan. 603 telefonumu fp2'den önce severek kullanırken, şimdi değiştirmeyi düşünüyorum. Ayrıca bu anket, şirketin yavaş yavaşda olsa kullanıcıları dikkate aldığını gösteriyor, bakalım bütün bunların sonucunda dört dörtlük bir uygulama gelecek mi?
Hepinize iyi bayramlar dilerim.

Üst Alt