Tuş kilidi açmak hiç estetik değil, bana göre. Takılma oluyor. Radyo, video , izleyip dinlerken ve konuşma yaparken ses seviyesini dokunmatik ekrandan yan tuşlara taşırsan bu güncelleme değil, eskiye dönüştür. Galeride seç tuşunu alıp, kullanışlı efektleri de kaldırırsan ve kamera çok eski fotoğraf makineleri gibi çok geç devreye giriyorsa bu güncelleme değildir. En basitinden, şarj dolduğunda dahi şarjı çekiniz veya şarj bitti uyarılarını kaldırırsanız bu güncelleme değildir. Ayrıca güncellemeyle birlikte telefonumda donmalar meydana geliyor. Daha önce kesinlikle böyle bir şeyle karşılaşmadım. İşte ben buna güncelleme demem. Bu olsa olsa teknoloji felaketidir. Kullanıcıları mağdur etmektir.
- - - Eklendi - - -
Ankette şikayetimi dile getirdim. Ve hak edilen gibi düşük puan verdim. 4 puan. 603 telefonumu fp2'den önce severek kullanırken, şimdi değiştirmeyi düşünüyorum. Ayrıca bu anket, şirketin yavaş yavaşda olsa kullanıcıları dikkate aldığını gösteriyor, bakalım bütün bunların sonucunda dört dörtlük bir uygulama gelecek mi?
Hepinize iyi bayramlar dilerim.