Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

baba3232

baba3232

Üye
Ben 603üme belle fp2 yi kurdum hackledim şuan bir sorun yok gibi inşallahda olmaz.Ama yazılımın gelişmesi lazım bu ne ya dedirtecek bişi yok ortada.

aliosman166

aliosman166

Üye
ya şu fp2 nin düzeltilmiş versiyonunu önceden sorunlu olanı yükleyenler için güncelleme getirmeyecekler mi? ayrıca galeri görsel olarak güzel olmuş tamam ama işaretleme ve gönderme olayının olmaması çok saçma..

ekatin

Üye
Yaklaşık iki haftadır 603'de fp2 kullanıyorum. Dün servise gittim, fp1'i tekrar yükleyemeceklerini söylediler. Maalesef rezalet bir güncellemeyle telefonumdan soğudum. Tuş kilidinin seri olmaması, hızlıca açılamaması zaten bir facia, ayrıca ben telefonumdan ara sıra radyo dinlerdim, ses ayarını da ekrandan dokunarak azaltır yükseltirdim, şimdi yan tuş zorunlu kılındı. Sözde akıllı telefon ama hala 5_6 sene önceki telefonlar gibi yan tuşlarla uğraşıyorum. Ses düzeyini ayarlamak çok rahat ve estetikti, yeni güncellemeyle mazi oldu. Kameradan kapatma tuşuyla çıkılması da berbat bir şey, nokia haricinde diğer telefonlar tuşa bağımlılığı azaltırken ve nokia dahi bu kaliteyi yakalamışken bu eski tarza dönüş neden? Anlamış değilim bu güncellemeyi. Güncelleme, yenilik getirir, güncelleme sorunlu uygulamaları düzeltir, ama hangimiz fp2'de harikulade bir özellik gösterebilir? Daha önce hiç olmayan ekran kararmaları, telefonun donması da cabası. Evet nokia beni telefonumdan soğuttu, inanın bu halde satmak, değiştirmek, tanıdığıma bırakmak geliyor içimden, öylesine sıktı beni. Zaten geri dönuşte yok bakalım bir süre daha katlanırız, olmadi nokia'ya elveda deriz. Beni kısıtlayan, özellikleri azaltan, hatta eksik bir güncelleme gönderen bir firmaya neden katlanılır ki? Daha önceki mesajlarımda bir link vermistim, onu okursanız daha net anlaşılır her şey. Sanırım hızla batan bir firmanın güncellemesi böyle oluyor.

- - - Eklendi - - -

Değerli üyeler, nokia'nın bu güncellemesinden rahatsız olanlar, iyileştirme, daha iyi bir güncelleme isteyenler olarak tepkimizi nokia'ya bildirelim. Ben şikayetimi, rahatsız olduğum yönleri yazdım, geri dönüş olur mu bilmiyorum ama hepimiz, yenilik isteyenler olarak nokia ana sayfaya e mail yazarsak belki bir sonuca varırız. Sonuçta biz kullanıcıyız ve kullanımlarımız keyfi olarak şirketçe azaltılamaz, güncellemeyle bu haklar alınamaz. İngilizcesi yeterli olanlar şikayetini yazabilir, dil konudunda yardım için burada genel olarak bir şikayet taslağı yapar, gönderebiliriz.

mustafasen

mustafasen

Üye
fp2 ğsakın derim hayatının hatası olur

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Millet hep harika diyordu, çoğu pişman oldu. :D

efeler12

efeler12

Üye
Çok abartıyonuz süper olmuş

erollcelik

erollcelik

Üye
Size katılmıyorum ben oldukça memnunum.Yeni şeyleri kabul etmek zordur

ekatin

Üye
Kabul etmek ya da etmemek değil burda anlatmak istediğim, ben 603 kullanıcısıyım, fp2'yi yüklediğime pisman oldum çünkü güncellemeyle bir çok özellik gitti, yine söylüyorum güncelleme yenilik getirir, sorunları çözer. Kullanıcıyı telefonundan bezdirmez, telefonunu daha da sevdirir. Ben 603 için yeni güncellemeden şikayetciyim, 603 kullnıcıları yazdıklarımı okursa hak verebilirler,bir firma güncellemeyle bir çok özelliği kısıtlıyorsa burda bir hata var demektir, diğer kullanıcılar memnun olabilir.

gokhanboss

Üye
C7-00 ile bu sürümü kullanamicak mıyım yani _?

nuro067

nuro067

Üye
arkadaşlar ben nokia 603 üme fp2 yi yükledim yükledikten sonra telefonun wep tarayıcısından facede takılıp videolar indirdim sonra her wepten çıktıgımda kesilen indirmeler gösterilsinmi uyarısı alıyorum wepten indirelbilr öğelre girdiğmde açılmıyor hatadan da göster dedğimde wep sayfası açılıyor ama indirmeler açılmıyor bunu nokia da sordum format atın faln dediler yarıdımızı bekliyorum lütfen..:bilmm

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Lite versiyon gelicek zaten.

Ferzan

Ferzan

Üye

Merhaba Değerli Maxicep Üyeleri Belle Fp2 kullananlar artık mesaşlaşma balocuk renklerinin aşağıdakilerden herhangi birini seçerek yapabilirler

birinci mesajlaşma stili kendi çalışmam sonucu ortaya çıkan stil gelen mesajlar mavi renkte giden mesajlar ise yeşil renk baloncuk içinde olacak şekilde ayarlanmıştır diğer iki çalışma ise iphone görünümü ve meego görünümlü olmak üzere 3 çeşit mesaşlaşma stili konuda yer almaktadır...
Aşağıda vereceğim dosyaları rofs2 veya rofs3 içine atarak flash attıktan sonra kullanabilirsiniz

DOSYALARIN YAZILIM İÇİNDE ATILACAĞI YER >> Resource/messaging/css

BU BENİM KULLANDIĞIM VE HAZIRLADIĞIM MESAJLAŞMA STİLİ

onur526

Üye
nokia c6-01 kullanılabilirmi?

Ferzan

Ferzan

Üye
c6 bilmiyorum ama deneyebilirsin

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Widgetler bölümünden türkçe metin saati indir sis i siscontent ile aç .dll uzantılı dosyayı c sys bin içine at türkçe olur

dostum ben suanda hackli yapıcam teli. Senin dedigin bu yöntem oluyomu gercekten

ekatin

Üye
Günaydın değerli arkadaşlar, 603'de mesaj yazarken 1 tuşu haricinde tüm noktalama işaretlerini görebilirdik, bu sabah bazı işaretleri kullanmam gerekti ama maalesef yerini bulamadım. 603 için 1 tuşu haricinde noktalama işaretlerine başka nasıl ulaşabiliyoruz? Bilen bulan var mı, yoksa nokia bunuda mı bizden aldı?

Üst Alt