Ferzan
Üye
bende konuştum ama yayınlanmamış diyor ha birenokia canlı destekte konuştum şimdi hala yayınlanmamış diyor yeni fp2

bende konuştum ama yayınlanmamış diyor ha birenokia canlı destekte konuştum şimdi hala yayınlanmamış diyor yeni fp2

bende konuştum ama yayınlanmamış diyor ha bire![]()
usta öncekinide indirmiştim 701 için olanı 488 mb idi bugün çıkanıda indirdim boyutu aynı hiç değişmemiş buda 488 mb bence bu düzeltilmiş hal değil ve üzerinde milim oynama olmamış yanlışlıkla yayına alınmış olabilir diye düşünüyorum ben ve bir iki arkadaş nokia canlı destek ile irtibata geçtik dediklerine göre geri alınan yazılım üzerinde çalışmalar devam ediyor ve henüz yayına alınmış değildir deniyor...nasıl yeni fp2 var mi kusuru hatası
nokia sayfasına gir bize ulaşın bölümü var oorda canlı destek bölümü var...Nasıl bağlantıya geçtiniz söyleyin arkadaşlar
teli hackli güncellediğim için unsigned uygulamaları yükleyebiliyorum. Fp2 için hack yapılmasa bile fp1 yükleyip sonra hack yapılıp fp2 ye güncellenebilir)
Arkadaşlar Nokia 603 de deniyenler var mı varsa sorunlarını yazabilir misiniz
. Galeri kasmiyor, resim duzenlemede problem yok. Bakabildigim kadariyla genel isleyiste problem yok, akici ve hizli calisiyor cihaz. Bir problem gorursem paylasmaya calisacagim.
Su an itibariyle yukledim, ilk olarak 3.27gb lik MKV animasyonu izlemek oldu. Galeri kasmiyor, resim duzenlemede problem yok. Bakabildigim kadariyla genel isleyiste problem yok, akici ve hizli calisiyor cihaz. Bir problem gorursem paylasmaya calisacagim.