Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Bencede yani. Nokia yi arama zahmetinde bulunmasaydin

Yigit Reyiz

Yigit Reyiz

Üye
Güncellemeyi çektiler, hataları giderecekler. Peki bu hata gidermeyi yeni bir sürüm olarak önceden güncelleyenlere de gelek mi acaba? Öyle olucaksa ismi FP2 (fixed) olsun

realplayer2

realplayer2

Üye
İsmi önemli değil yeter ki sorunsuz olsun.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
aynen sorunsuz olsun. son olsun 4 4 lük bi yazılım olur.
carla donna istemez

asigsasi

asigsasi

Üye
en iyi yazılım belle idi onu öldürdüler daha da iyisi çıkmaz her güncelleme de bazı özellikleri kısıtlıyorlar

poke_moke

Üye
çok teşekkür ederim şey herkesin telefona aynı anda gelir herhalde çok merak ediyorum inşallah iyi çıkar tekrar teşekkürlerr :)

kuzeypoyraz_22

Üye
nokia bi özellik getiriyo ikisini götürüyo bırak onlarda kalsın

ky_nukro

Üye
603 nokia belle fp2 güncelledim telefon ucuyor görsel olarak süper donma kasma die bi yok ilk defa telefonu hacklemek istemedim

punisher123

punisher123

Üye
telefon üzerinden güncellemiştim,bazı yavaşlıklar var bende,memlekete,eve dönünce temiz olarak yüklerim,bayrama kadar düzgün sürüm çıkar herhalde..

ANIL29

ANIL29

Üye
telefon üzerinden güncellemiştim,bazı yavaşlıklar var bende,memlekete,eve dönünce temiz olarak yüklerim,bayrama kadar düzgün sürüm çıkar herhalde..

aynen bende bayram tatilinde güncelleyebilicem teli inşallah bu ayın sonuna kadar çıkar yoksa yarı yıl tatilini bekliycem

Jitou

Jitou

Üye
:tşk:

Yigit315

Yigit315

Üye
Beyler bazı arkadaşlar telefonu güncelledim (603) yavaşladi şurası çalışmıyor burasi çalışmıyor diyor. Bu sıkıntıyı çeken arkadaşlar navi dosyalarını siteden indirip tekrar atsinlar bence sorun düzelecektir.bende öyle oldu.

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar bu arada belle refresh güncellemesi geldi yorumları ile fp2 yorumları eşit durumda haberiniZ OLSUN

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bu konu daha çok uzar. :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Aynen 300 sayfa rahat olur. Hele tekrar çıksın şaha kalkar fp2 konusu :)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
MİLLET PUSUYA YATMIŞ BEKLİYO. TIPKI BENİM GİBİ :aman2:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
hack çıktı arkadaşlar haberiniz olsun yeni rompacher ve yeni antivirüs hadi deneyin bakalim fp2 sahipleri

Üst Alt