Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
700de ön kamera yok mesela ama hatalar şunlar:
Kamerada çıkış butonu yok,
Nokia müzik çalışmıyor,
Video düzenleyici çalışmıyor,
Klavyede dil ve tahmin ayarı yok,
Metin saati ingilizce,
Saat uygulamasını açınca alttaki butonların çok saçma yerleştirildiğini göreceksiniz.
Bilmiyorum atladığım var mı.
Kamera'da çıkış simgesi yok ama bunu bilerek koymamışlar. Nokia 808'in arayüzünden geliyor.
Klavyede ayarlar var.
Saat uygulamasında ne var onu bulamadım?

asigsasi

asigsasi

Üye

ayarlar düğmesi ortaya gelmiş

- - - Eklendi - - -

603te ön kamera yok ki zaten

mobil olduğum için profili göremiyorum

m5c4

m5c4

Üye
Kamera'da çıkış simgesi yok ama bunu bilerek koymamışlar. Nokia 808'in arayüzünden geliyor.
Klavyede ayarlar var.
Saat uygulamasında ne var onu bulamadım?[/QUOTE

- - - Eklendi - - -

700de ön kamera yok mesela ama hatalar şunlar:
Kamerada çıkış butonu yok,
Nokia müzik çalışmıyor,
Video düzenleyici çalışmıyor,
Klavyede dil ve tahmin ayarı yok,
Metin saati ingilizce,
Saat uygulamasını açınca alttaki butonların çok saçma yerleştirildiğini göreceksiniz.
Bilmiyorum atladığım var mı.
603 te Olanlar
Nokia Müzik Çalışıyor Hatta En Çok Dinlenenler Arasında Gangnam Style var.
Video Düzenleyici Çalışıyor.
Klavyede yazdıkların klavye hafızasına kaydediliyor ayara gerek yok yani.
Metin Saati telefon hacklenince düzeltilir forumda türkçesi vardı zaten.
Saat uygulamasında haklısın sanki ekranın yarısına sığdırmak zorunda kalmışlar gibi gözüküyor.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
mecburen bekleyeceyiz bu nokıayayı hiç anlamıyorum bu versiyonları yazılım uzmanları çıkarmıyormu sonuçta koskoca nokıa 41 megapikselli telefon yapıyor versiyon yapmaya gelincede düzgün çalışan bir versiyon çıkaramıyor hayret gerçektende

Nokia symbianı bırakacağını açıkladıktan sonra çoğu uzmanlarını farklı bölümlere kaydırdı ve çoğunu işten çıkardı kalanlarda işte ancak bunu yapabildi öyle büyük yenilikler yok tema değiştirmek kadar basit yenilikler yapıp sürüm diye veriyorlar onuda doğru düzgün yapamıyorlar çoğu arkadaşa katılıyorum sen bu yazılımı yaparda hiç mi test etmezsin çok mu kendine güveniyorsun yaptığın yazılımın test etmeden çalışacağına. İnsan düşünmüyor değil bunlar symbiandan caydırma stratejileri mi acaba diye. En son güncelleme adam gibi olan anna'den belle ye geçişti sonrası hep fasafiso fp1 de tema efektlerini açma kapatma seçeneği kaldırılmış neden ne gerek var bırak kullanıcının seçeneği olsun isteyen kullanır isteyen kapatır bu özelleştirmeyi neden alıyorsun video playerde seçenekler tuşu yok neden aldın bırak video boyutunu kullanıcı istediği gibi alsın ve daha bir sürü örnek fp1 de oldu görünen o ki fp2 de aynı mantık dünya özelliği kaldırmışlar hep arayüz değiştirmişler güncelleme diye sunmuşlar onuda tam yapsalar bari insan son güncellemeyi adam gibi yapar öyle birakır hani son vuruş altın vuruş olmalı akıllarda kalmalı hesabı ama bunlar symbianı yerin dibine sokmayı tercih ediyorlar. pazarlama stratejisi diye yapıyorlar ama çoğu kullanıcıda nokia kötü imajı yaratıyorlar farkında değiller olan kullanıcıya oluyor. En iyi sistem en çok özelleştirilebilen sistemdir bitti.

• Beğen
Tepkiler: Polymath, leqo35 ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
söylediklerinin noktasına kadar katılıyorum :alkis

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
realplayer2

realplayer2

Üye
Klavye ile ilgili demek istediğim şey eskisinde olduğu gibi direk klavye üzerine seçenek konulup q yada alfasayısal arasında geçiş ile tahmini kapatıp açma özelliği olmasıydı. Menü»ayarlara girip değiştirmek çok saçma yani.

Symbian Modder

Üye
Beyler 603 icin dosualar elinde olanvarsa paylasabilir mi

efeler12

efeler12

Üye
Ben çok beğendim şahsen sorunlar çok rahatsız etmedi müzik çalar da sözleri ve albüm kapağını da kendi bulsa tmm dır benim için

Polymath

Polymath

Üye
Nokia symbianı bırakacağını açıkladıktan sonra çoğu uzmanlarını farklı bölümlere kaydırdı ve çoğunu işten çıkardı kalanlarda işte ancak bunu yapabildi öyle büyük yenilikler yok tema değiştirmek kadar basit yenilikler yapıp sürüm diye veriyorlar onuda doğru düzgün yapamıyorlar çoğu arkadaşa katılıyorum sen bu yazılımı yaparda hiç mi test etmezsin çok mu kendine güveniyorsun yaptığın yazılımın test etmeden çalışacağına. İnsan düşünmüyor değil bunlar symbiandan caydırma stratejileri mi acaba diye. En son güncelleme adam gibi olan anna'den belle ye geçişti sonrası hep fasafiso fp1 de tema efektlerini açma kapatma seçeneği kaldırılmış neden ne gerek var bırak kullanıcının seçeneği olsun isteyen kullanır isteyen kapatır bu özelleştirmeyi neden alıyorsun video playerde seçenekler tuşu yok neden aldın bırak video boyutunu kullanıcı istediği gibi alsın ve daha bir sürü örnek fp1 de oldu görünen o ki fp2 de aynı mantık dünya özelliği kaldırmışlar hep arayüz değiştirmişler güncelleme diye sunmuşlar onuda tam yapsalar bari insan son güncellemeyi adam gibi yapar öyle birakır hani son vuruş altın vuruş olmalı akıllarda kalmalı hesabı ama bunlar symbianı yerin dibine sokmayı tercih ediyorlar. pazarlama stratejisi diye yapıyorlar ama çoğu kullanıcıda nokia kötü imajı yaratıyorlar farkında değiller olan kullanıcıya oluyor. En iyi sistem en çok özelleştirilebilen sistemdir bitti.

DEdiklerine katılıyorum. Nokia müşteri kazanacağına iyice bizi kendinden soğutacak hareketler yapıyor. SAnki durumu çok iyiymiş gibi.

Telefonum 603 ve gps de sorun var. CEvrimdışı internetsiz konum bulmuyor ve bir çok 603 kullanıcısında var. Ne yapmaya çalışıyor bu nokia ?

AYrıca halen bu nokiayı savunanlar var babasının şirketi sanki. Az eleştirin lanet olsun. Ülkece bundan kaybediyoruz.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
efeler12

efeler12

Üye
ülkece bundan değil kendimiz üretmediğimiz için kaybediyoruz

caglar b

caglar b

Üye
güncelleyecek arkadaşlara klavye aşmış tahmin mükemmel fakat alfasayısal sevenler klavyeler arası geçiş sıkıntı. galeri ve kamera bence dagıtmış ,sırf moralim bozulmasın diye galeriyi ve kamerayı açmıyorum, eski resimlerime çektigim not fotolarına zoom yapıyorum geri gidiyo.müzikçalar n73 ü ilk alıp müzik çaları açtıgımda yaptıgım vay be adamlar yapmış dedirtti siz düşünün nokianın geri kalmışlıgını .kısacası eger nokia hataları düzeltilmiş bir fp2 yayınlarsa carlaya donnaya gerek yok symbianı burada bırakacaksa hiçbir sakınca yok (bootloader kilidini ver yeter panpa :) )

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Arkadaşlar telefonu pc'ye bağladım suiti açtım şimdi ajanda ve yeni sosyal güncellemeri var bunlar yenimi yoksa benmi gözden kaçırmışım fp2 yüklemeden önce yoktu

realplayer2

realplayer2

Üye
sensation 700ün dosyaları yok mu ki sende 059G2P3 ürün kodlu.

pirenuri

pirenuri

Üye
fp2 çok güzel de hataları var. Klavye, klavyedeki metin tahminleri, kamera, lockscreen iyi ama şu galeri biraz bozmuş eskiden toplu gönderebiliyorduk resimleri galeride

papi11

Üye
orjinal kaydirmali cevap ekleyediler hala. Cepten cikartirken yanlislikla cevapliyorum yaca red.

Üst Alt