Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

TrBelle

TrBelle

Üye
teşekürler eksikleri düzeltip göndersinler :D mesela ben belle fp2 yi yükledim ama sonra nokia geri çekti benm cihazım otomatik fp1 e mi dönüyor :D yani demem o ki suanda telefonunda fp2 olan var mı :D :D

pirenuri

pirenuri

Üye
teşekürler eksikleri düzeltip göndersinler :D mesela ben belle fp2 yi yükledim ama sonra nokia geri çekti benm cihazım otomatik fp1 e mi dönüyor :D yani demem o ki suanda telefonunda fp2 olan var mı :D :D

hayır geri dönmez bende fp2 var şuanda

- - - Eklendi - - -

hayır geri dönmez bende fp2 var şuanda

TrBelle

TrBelle

Üye
offfffffffff ben yapamadım :'( düzelip ne zaman çıkıcak ?

- - - Eklendi - - -

offfffffffff ben yapamadım :agla düzelip ne zaman çıkıcak ?​

pirenuri

pirenuri

Üye
2 hafta içinde çıkması düşünülüyor

• Beğen
Tepkiler: TrBelle

LordSeco35

Üye
arkadaşlar yüklerken bu hatayı alıyorum.

telefonum nokia 603 fp1 black

Ferzan

Ferzan

Üye
arkadaşlar yüklerken bu hatayı alıyorum.

telefonum nokia 603 fp1 black
küçük pencerede options yazısı var ona tıkla karşına bir pencere gelecek listenin en altında kırmızı renkli bir dosya var onu seç delete yap sonra aşağıdan ok tıkla ve işlemine devam et

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

LordSeco35

Üye
sağol ferzan sorun çözüldü

ismini

Üye
telefon kilitliyken kamera açılıyo fp2

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
video düzenleyiciye girmediği gibi bazen mesajlarda da sapıtıyor telefon öyle rahatsız edici değil ama gene de eskiden yoktu öyle bir durum tabi kameradan çıkma olayı da yok görev yöneticisi ile Kapat deyip çıkabiliyoruz. Bunların dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım ancak umarım En kısa zamanda sorunsuz sürüm gelir.

mustipa

mustipa

Üye
Arkadaşlar benim tel nokıa 701 FP1 bende nokıa FP2 versiyonu yüklemek istiyorum çok merak ediyorum ama telefonuma zararı olur diye korkuyorum sizlerden yorum bekliyorum ne yapmam gerek sizce

asigsasi

asigsasi

Üye
sayfa 150 den başla son sayfaya kadar oku

mustipa

mustipa

Üye
ben bu güncelleme çıktığı günden beri bu konudaki bütün yorumları hergün okuyorum peki ne yapmam gerek acaba

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ben bu güncelleme çıktığı günden beri bu konudaki bütün yorumları hergün okuyorum peki ne yapmam gerek acaba

Bekle düzgün fp2 çıksın şimdiden sorunlu olanı yükleme yüklersen sonra fp1 e dönme şansın olmayacak mecbur ikinci fp2 bekleyeceksin

m5c4

m5c4

Üye
Bekle düzgün fp2 çıksın şimdiden sorunlu olanı yükleme yüklersen sonra fp1 e dönme şansın olmayacak mecbur ikinci fp2 bekleyeceksin
Ben ilk çıktığı gün telefon üzerinden güncellemiştim bugünde flashladım ikisindede bir hata yoktu demekki insanın şanslı olmasıda gerekiyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
mustipa

mustipa

Üye
mecburen bekleyeceyiz bu nokıayayı hiç anlamıyorum bu versiyonları yazılım uzmanları çıkarmıyormu sonuçta koskoca nokıa 41 megapikselli telefon yapıyor versiyon yapmaya gelincede düzgün çalışan bir versiyon çıkaramıyor hayret gerçektende

eses2166

Üye
603 için başarılı tebrikler :)

asigsasi

asigsasi

Üye
Ben ilk çıktığı gün telefon üzerinden güncellemiştim bugünde flashladım ikisindede bir hata yoktu demekki insanın şanslı olmasıda gerekiyor :ehe

hata yok derken ön kamera açılıyor mu mesela

realplayer2

realplayer2

Üye
700de ön kamera yok mesela ama hatalar şunlar:
Kamerada çıkış butonu yok,
Nokia müzik çalışmıyor,
Video düzenleyici çalışmıyor,
Klavyede dil ve tahmin ayarı yok,
Metin saati ingilizce,
Saat uygulamasını açınca alttaki butonların çok saçma yerleştirildiğini göreceksiniz.
Bilmiyorum atladığım var mı.

Üst Alt