Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
ben hatalı olanı indirmiş im de bu nokia ne yapmaya çalışıyor kendi test etmeden mi sürüyor piyasaya bu nasıl bi iştir yahu

navi denilen şeyi anlamıyorum adamgibi nokia suiteden niye yülemediniz ki !

mesut-0114

Üye
arkadaşlar hata falan göremiyorum.gayet güzel olmuş.701 :-)

emrecan_akin

emrecan_akin

Üye
nokia 700 güncelledim fakat telefon kapalıyken şarj etme konusunda bir sorun var cihaz acılır gibi oluyor ve acııstaki 5 noktada takılı kalıyor kapalı şarjda acıkken bir sorun yok.. güncelleme gayet güzel olmus bu arada

pirenuri

pirenuri

Üye
nokia 700 güncelledim fakat telefon kapalıyken şarj etme konusunda bir sorun var cihaz acılır gibi oluyor ve acııstaki 5 noktada takılı kalıyor kapalı şarjda acıkken bir sorun yok.. güncelleme gayet güzel olmus bu arada

bende de aynı şey oluyor

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
arkadaşlar yeni günün sabahında herkese günaydın diyorum. Navi başında olan arkadaşlar. 701 için yazılım varmı acaba. Bi bakarmısınız yahu :) :) :)

- - - Eklendi - - -

gün boyunca pc basında olamadığım için

- - - Eklendi - - -

701 fp2 den yazıp sesleniyorum da

emrecan_akin

emrecan_akin

Üye
yok navide cıkmıyor bende bekliyorum yeniden flash atmak için es kaza güncellemeyi telefondan yaptım ama içime sinmedi phoenixle flash atmak istiyorum fakat navide bir türlü cıkmadı yine güncelleme :)

andreoni

Üye
bende fp1 den :(

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
bende fp2 orjinal dosyaları var ama pc de kaldı. Akşam yükliyim indirin kurun. Flash atınca 3 program 1 de oyun yükleniyo extradan. Video resim düzenleme kalkmış. Ama bi resimi düzenle diyince oluyo. İçe gömmüşler

- - - Eklendi - - -

bende naviye tekrar yüklerler diye bekşiyorum. Biliyosunuz benimki ilk kurulum. Geri çekipte yeniden yayınlanacak fp2 yi bekliyorum.

kahrooo

Üye
bende navide görünüyor güncellemeler tekrar mı koydular acaba? 603 ün yok ama.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
bende navide görünüyor güncellemeler tekrar mı koydular acaba? 603 ün yok ama.

701 icin olan mi gorunuyo

- - - Eklendi - - -

701 i olan ama navide fp2 göremeyen arkadaşlar kahrooo görüyomuş galiba

ozcangoral

Üye
kahrooo ya özel çıkarmıştır nokia. naviden clear local cache yapsın bakalım görebiliyormu hala. güncelleme isteyenlere bir yöntem veriyorum. ekte verdiğim cache klasörünü navifirm deki cache klasörü ile değiştirip navifirmi açın.product external'a tıklayın ve 701 - 700 - 603 - 808 için fp2 firmwareyi indirin.ama clear local cache yapmayın ok. indir..

ozan_35

Üye
nokia 700 için fp2 varmı elinde olan navi indirmiş olan paylaşırsa sevinirim

muttal58

muttal58

Üye
arkadaşlar bilgisayar başında olan biri bakabilir mi 701 için navifirm de fp2 yüklemişler mi lütfen rica :)

kahrooo

Üye
arkadaşım görünüyo ve indirebiliyorum.

muttal58

muttal58

Üye
ordan ürün kodu nu görebiliyor musun birader yazarsan çok makbule geçer

- - - Eklendi - - -

kahrooo

Üye
700 ve 701 için görünüyor hala ve download yapabiliyorum.

Üst Alt