Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]
Sponsorlu Bağlantılar
asrabi
Üye
dead flash at düzelir.
asigsasi
Üye
hazır hack lı ve fp2 cihaz var devren takaslık ilgilenenlere duyrulur
Evet arkadaşlar şarj süresinde bariz bir artış var. En azından benim 603'üm için öyle.
noss_bar
Emekli Yönetici
walla pusuya yatmış alsan gibiyim peçelerimi çıkardım sivrilttim güncellemeyi kesiyorum ne modlar ne hackler çıkartıcam içinden de işte bekliyoruz bir girse kapsama alanına ...
Burada maxipda daki tüm konularımı güncelliyorum ilk 2 sayfa sadece önizleme resimleri güncelliyorum 3. 4. 5. sayfalardaki tüm uygulamaların dil güncellemelerini pyalşacağım tam millet fw ile teli sıfırlayacakken yeni yeni çevirilerimi kursun skype den tutun ramblow apps stop dosya yöneticlerine kadar
dejavu178
Üye
nokia güncellemeyi geri çekmiş diye duydum. hatalar falan varmış düzeltildi mi?
erollcelik
Üye
Bazen donma oluyor ve kapatıp açmadan düzelmiyor.Nokia müzik ve video düzenleyici aktif olmuyor.Benim tespit ettiğim hatalar bunlar.Sorunsuz yazılımı bekliyorum ama şu halinden bile memnunum.
Scuderia.
Üye
Bu yeni guncelleme cikinca bizim sorunsuz olandan farki olacakmi acaba ??
andreoni
Üye
güncel navifirm hangisidir ve nerden bulabilirim.
SheFy
Üye
pek hataya rastlamadim.genel.olarak sizin hatalar bende olmuyor video duzenleyicide sorun yok. sadece nokia muzik acilmiyor. bana zaten.hic lazim.degil o. genel.olarak simdilik iyi gidiyor
qNc_wRT
Üye
bende video düzenleyici yok ya naviden yükleyip deneyecegim yarın bide bakalım onda bir problem olacak mı
- - - Eklendi - - -
Yeni bir güncelleme daha gelecek mi peki bu nokia music icin
Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
Yükleyenlere Ve Hata Verenlere Geçmiş Olsun, Ben Yapmadım Birkaç Forumda Hata Olduğunu Söyleyenleri Gördüğüm İçin, Biraz Bekleyelim Bakalım.
SerseriGönlüm12
Üye
Adamlar bide test yapiyolarmiş ayağina haftalarca beklettiler bizi. Hani bunun testi
ॐOsMaN
Üye
hiçbir hata yok beyler 701 akıyor addeta
SerseriGönlüm12
Üye
HALBUKİ NOKİA Bİ RİCA ETSEYDİ BEN GİDİP YERİNDE İNCELER TEST EDİP ELLERİNE VERİRDİM