Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

andreoni

Üye
ama sen onların istemediği şeyleri yani bizim istediğimiz şeyleri de yapar öyle verirdin :)) haksız mıyım..

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
:yuru

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Aynen benim 701 de akiyorr :) ama bu yeni cikaricaklari surum farkli olucakmi acaba bizim bu hatasizdan..

ersoyoral

ersoyoral

Üye
Allah için şu alfasayısal tuş takımı nerden çıkıo biri bi sölesin :vur

andreoni

Üye
yeşil güncelleme ikonundan çıkan güncelleme silinmiş. Hani işleniyor diyip hiçbirşey yapmayan.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
yeşil güncelleme ikonundan çıkan güncelleme silinmiş. Hani işleniyor diyip hiçbirşey yapmayan.

evet kardeşim ben de akşam üzeri farkettim. Yazılım güncelleştirmeden hepten kalkmış durumda

BaySerkan

BaySerkan

Üye
808 için yayınlanan sürümdede bir sıkıntı yok herşey çalışıyor..(hack dışında)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar daha önce varmıydı bilmiyorum ama ben yeni farkettim artık webde gezerken boş alana basılı tuttugunuzda seçeneklerde uygulama olarak yükle var,siteyi uygulama olarak menüye ekliyor.

refresh güncellemesiyle birlikte gdlmişti 1.nesillere hatta konu bile açmıştım maxicep'i widget olarak menüye eklemek diye

- - - Eklendi - - -

klavyeyi n9 klavyesine benzetmişler alfasayısal tuş takımı o da dil seçeneklerine alınmış kilit açma nasıl göremedim :hmmm

asigsasi

asigsasi

Üye

- - - Eklendi - - -

menü tuşuna basıp ekranı kaydırıyorsun

serecans

serecans

Üye
ya arkadaşlar bende hala birşey yok ya güncelleme hala gelmedi

asigsasi

asigsasi

Üye
bu kadar acele etme sonra benim gibi pişman olmak var

serecans

serecans

Üye
ne gibi pişmanlığın var

asigsasi

asigsasi

Üye

bu arama butonuna ekranda gerek yoktu hem kötü durmuş hemde extra button kullanımını etkilemiş

- - - Eklendi - - -

alfasayısal tuş takımın da yön tuşları yok

- - - Eklendi - - -

rehber ve mesajlar da kinetix kaydırma var gibi geldi bana

- - - Eklendi - - -

eskiden fp1 de web tarayıcı ve opera mobil ile maxicep masaüstü görünümünde açıyordu şimdi fp2 de açmıyor

- - - Eklendi - - -

millet tuş kilidine bayıldım desede benim hiç hoşuma gitmedi

- - - Eklendi - - -

nerden güncelledim diye kendi kendime soruyorum

birde ön kamera açılmıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynı meego pr.1.3 sürümü gibi yapmışlar yahu

sefaturut

Üye
Arkadaşlar navifirmden indirilmiş hazır flaş dosyaları varsa upload edip mesaj yollayabilirmisiniz en sıfırdan kurmak istiyorum.

asigsasi

asigsasi

Üye
ben hatalı olanı indirmiş im de bu nokia ne yapmaya çalışıyor kendi test etmeden mi sürüyor piyasaya bu nasıl bi iştir yahu

Üst Alt