Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

andreoni

Üye
vay arkadaş bütün gün baktım güncelleme vardı. Eve geldik yedek aldık şimdi de güncelleme yok.

sopcast91

Üye
tuş kilidi resim fln konuluyorn?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Arkadaşlar FP2 hack için tester arıyorum

Rompacheri kurun Open all yamasını aktif edin ( aktif oluyormuş sıkıntı yok diye duydum)

Linteki install server.exe dosyasını C sys bin içine atın.
Unsigned yükleme.rmp dosyasını c pachers içine atın

rompacherden yamayı aktif edin hemde otomatiğe alın

tel kapatıp açın unsigned yüklemeye çalışın Sonuç u yazarsanız sevinirim.

link:

Olmazsa c sys bin içinden instalserver.exe silin ve c pachers den unsigned yükleme.rmp silin bitti

serecans

serecans

Üye
telden birşey gözükmüyor ya of

MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
Telefonu hackli iken güncelledim unsigned uygulamaları yükleyebiliyorum.Ve halen telefonum hackli bi sorun yok :D:D

serecans

serecans

Üye
700 e gelen varmı ?

caglar b

caglar b

Üye

Rompacheri kurun Open all yamasını aktif edin ( aktif oluyormuş sıkıntı yok diye duydum)

link:

Olmazsa c sys bin içinden instalserver.exe silin ve c pachers den unsigned yükleme.rmp silin bitti

tester e gerek yok hack ve yamalarım hala duruyor üstelik unsigned uygulama kurabiliyorum

Silinen Üye 2000119

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap
Nasıl iş ya ilk girdiğimde güncelleme vardı indirdim yüklenmedi yeniden indir vs. dedi şuan *#0000#den görmüyor, yazılım güncelleden de sadece işleniyoe deyip gidiyor. Pcden kontrol şansım falan da yok şuan. Bilgisi olan var mı acaba??

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici

link:

Biriniz deneyin şunu ya herkez şimdiki halini düşünüyor yarın öbür gün format veya flash çektiğinizde ararsınız hack konusu o zaman görüşücem sizinle beklersiniz yabancı sitelerden elin gavurunun yaptıklarını

- - - Eklendi - - -

tester e gerek yok hack ve yamalarım hala duruyor üstelik unsigned uygulama kurabiliyorum

Yarın öbürgün görücem seni format veya flash attığında gerek yokmuş iyi öyle olsun benden bu kadar

andreoni

Üye
*#0000# den gelmiyor şimdi. Yeşil güncelleme ikonunda Gelişmiş Yazılım olarak çıkıyor ancak işleniyor diyor birsey yapmıyor. 21 MB olarak görünüyor. Ovi de de görünmüyor.

kazim62000

Üye
arkadaşlar bugün 701 cihazımı fp2 ye yükselttim ve süper ötesi kamera uyhulaması oldu hem kamera hemde video için üç ayrı ön ayar yapıyorsun tuşlar kilitli iken kamera tuşuna bas ve hemen çek... Ayrıca DLNA özelliği geldi. İphone da dahi henüz yok 2500 lira veriyorsun DLNA YOK ama 800 liraya alınan 701 de var... Android de harita açmak için önce gps i açacaksın sonra bekle... Ben 701 ile haritaya tıklıyorum hemen yerimi buluyor sıfır veri ile açık alanda 3 5 saniyede hemde ben şahsen android gibi saçma bir os daha görmedim... Belle kullanmayan bilemez bir belle kullanın görün bakalom kullanım kolaylığını sizler ancak saçma sapan çakmak kedi ile uğraşın peki bu saçma şeyler ne işe yarıyor hiçbir işe sadece olsun diye var... Her zaman nokia...

versino2

versino2

Üye
güncellemeyi inşallah cumartesi aksilik çıkmazsa yükleyeceğim.şimdi okul dersane eve zor geliyorum.bir şey soracağım.buna hack çıktı mı.çıkmadıysa beklerim.çünkü benim tüm programlar hack istiyor.hack kuran var mı?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
güncellemeyi inşallah cumartesi aksilik çıkmazsa yükleyeceğim.şimdi okul dersane eve zor geliyorum.bir şey soracağım.buna hack çıktı mı.çıkmadıysa beklerim.çünkü benim tüm programlar hack istiyor.hack kuran var mı?

Biri bi denese bunu

Rompacheri kurun Open all yamasını aktif edin

link:

QUANTİN

QUANTİN

Üye
cep net yok yani cepten güncelleme yapamam nokia suite de de yok uptaderde olma ihtimali varmı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia güncellemeleri şimdilik sunucudan kaldırmış. Bunun sebebi de bazı sorunların olması: güncellemeden sonra telefonun açılmaması, Nokia Müzik problemi, Video düzenleyici problemi, Kilit ekranı problemi.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar ve anılbaran

Aybars97

Üye
Kilit ekranı gerçekten çok güzel.Mesaj geldiğinde mesaj satırını kaydırıyosun ve direk mesajı açıyo çokiyi gerçekten

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

maddock

Üye
ben yükleyemedim güncelle dedim yapmıyor. Nasıl olacak bu iş...

Üst Alt