Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]
bi arkadaş orjinal dosyaları upload etmişti bu da oyle oluyor mu.
anilakbay
Üye
Az önce yazılım güncellemelerine baktım FP2'den sonra Ajanda,Sosyal Ağ ve Microsoft Apps güncellemeleri çıktı. Sizde de çıktı mı acaba?
KayiPSehirLi
Üye
suitten güncelleme yapıyorum nerdeyse 1 saat olacak 3.adımda kaldı yeniden başlatılıyor diyo ama telefonda ses seda yok niye böyle oldu arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bi yardım edin
mesut-0114
Üye
evet anıl .o guncellemeler var..
backwater
Üye
bende güncelleme 21 mb olarak çıktı 701 de ama 603 ün bi fotosunu gördüm suit üzerinde 33 mb yazıyordu bi farklılık mı var
Yoo kalkmadı nerden çıktı o ? Arkadaşlarım bakın daha doğru bilgiye kavuşmadan buraya yazıyorsunuz insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz. Bilgi kirliliği yapmayın ! lütfen !
Makale_Helvetia
Üye
alfasayısal klavye yok mu gerçekten..başka ne gibi yenilikler var? Bize de lite sürüm gelse keşke
Yoo kalkmadı nerden çıktı o ? Arkadaşlarım bakın daha doğru bilgiye kavuşmadan buraya yazıyorsunuz insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz. Bilgi kirliliği yapmayın ! lütfen !
kulaklık tak bak.Bende 603 kullanıyorum ve dolby var. Kulaklık takmadan göremezsin o ayarı
crazy_oruc
Üye
beyler ben güncelleme yapamıyorum *#0000# yaptıgım zaman hiçbir güncelleme yok diyo yazılım güncellemelerinde gözüküyor ama ondada işleniyor yazısı gelip gidiyo yani güncelleme yapmıyor
qNc_wRT
Üye
tmm dostum kulaklıkla denememiştim ayrıca nokia music açılıyor mu sende
punisher123
Üye
nokia music ve video edit çalışmıyor bende niyeyse.