Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

leqo35

leqo35

Üye
nokia 603 de fp2 yüklerken sistem hatası verdi ama şuan bi problem yok gibi ilerde sorun çıkarmı ki ?

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
iyiki öğlen güncellemişim herkeste sorun var

doctorrr

doctorrr

Üye
eee çıktımı n'oldu?

asigsasi

asigsasi

Üye
çıktı çıktı çıkmaz olsaydı :ehe

kuzeypoyraz_22

Üye
Harita konusunda hiç bir sıkıntı yaşamıyorum gayet hızlı bir şekilde konum buluyor 30 - 35 SN içinde konumumu buldu bu gn sürüş navigasyonunu kullanmıştım güncelleme yapmadan o da çok mükemmel bir şekilde çalışıyordu.

603mü?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
madem çıktı şu ekran görüntülerini türkçe yapın :)

bir de bu mesaj widgetimi :aha:

5. resimdeki

mining-

Üye
bende görünmüyor hala güncelleme :(

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
o pencere de alt kısımda options butonu var ona tıkla gelen listede kırmızı renkte olan dosyayı seç delete yap sonra ok bas refurbish tıklayabilirsin sonra

:tşk: hatirlatma super oldu :eller:

Aybars97

Üye
Aman tanrım!! Nokia bizi düşünüyor. Telefon bin kere yüksek sesle dinleme dedi bana :D bu arada şarkı isimlerini falan hala değiştireniyoruz :@ Bu arada bir harfe basılı tutunca açılan harfler çok güzel olmuş

- - - Eklendi - - -

Ayrıca müzik çalarda lirikler de gelmiş :)

mustipa

mustipa

Üye
fp2 versiyonu hackleyebilen varmı

aliosman166

aliosman166

Üye
şu mesaj baloncuklarına da tema efekti yapmaları lazımdı msj gönderince gidip geliyor.. Blackberry deki gibi olması lazım..

volkan.ka

Üye
arkadaşlar bu fp2 denen güncelleme nokia c7 n8 gibi modellerede gelecek mi acaba?

Polymath

Polymath

Üye
video düzenleyici çalışmadı. Galeride birden çok işaretle seçeneği gitmiş.yani işaretleyip bluetooth la birden çok resim gönderilmiyor. Benim gördüğüm eksiklikler bunlar

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bende sabah yukledim ne gps nede mesaj sorunu var sansliyim sanki biraz mesaj sorunu olmamasina karsin microsoft app yuklu :)

Scuderia.

Scuderia.

Üye
gelmeyecek dostum ikinci nesillere cikiyor bu guncelleme

- - - Eklendi - - -

video düzenleyici çalışmadı. Galeride birden çok işaretle seçeneği gitmiş.yani işaretleyip bluetooth la birden çok resim gönderilmiyor. Benim gördüğüm eksiklikler bunlar

video duzenleyicide sorun yasamadim ama galerideki o coklu isaretleme olayi gercekten kotu olmus

erollcelik

erollcelik

Üye
Nokia müziğe girmiyor.Bunun dışında bence Nokia nın çıkardığı en sorunsuz yazılım.10 üzerinden not verilecek olursa benim notum 8.

doctorrr

doctorrr

Üye
iyi hadi hayırlı olsun o kadar yaygara koptu konuda inşallah istediğinix gibi bi' güncellemedir...

sopcast91

Üye
tuş kilidi ekranı degişiyomu resim fln gibi bişi konuluyormu?

asigsasi

asigsasi

Üye
galeri de işaretleme var fakat silmek için var

Üst Alt