Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

anilakbay

Üye
Az önce yazılım güncellemelerine baktım FP2'den sonra Ajanda,Sosyal Ağ ve Microsoft Apps güncellemeleri çıktı. Sizde de çıktı mı acaba?

KayiPSehirLi

Üye
suitten güncelleme yapıyorum nerdeyse 1 saat olacak 3.adımda kaldı yeniden başlatılıyor diyo ama telefonda ses seda yok niye böyle oldu arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bi yardım edin

mesut-0114

Üye
evet anıl .o guncellemeler var..

backwater

backwater

Üye
bende güncelleme 21 mb olarak çıktı 701 de ama 603 ün bi fotosunu gördüm suit üzerinde 33 mb yazıyordu bi farklılık mı var

Polymath

Polymath

Üye
bende güncelleme 21 mb olarak çıktı 701 de ama 603 ün bi fotosunu gördüm suit üzerinde 33 mb yazıyordu bi farklılık mı var

diğer ajanda mıcrosoft app ve sosyal ağlar guncellemesı ile beraberdir.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
:aha: :aha: :aha: :oley: :oley: :oley: 603te çıktı yapıyorum :oley:

mining-

Üye
benim 603 fakat güncelleme görünmüyor

qNc_wRT

qNc_wRT

Üye
dolby ses kalkmış sanırım beyler

dmatias

Üye
telefon ağırlaştı biraz benim ya

Polymath

Polymath

Üye
dolby ses kalkmış sanırım beyler

Yoo kalkmadı nerden çıktı o ? Arkadaşlarım bakın daha doğru bilgiye kavuşmadan buraya yazıyorsunuz insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz. Bilgi kirliliği yapmayın ! lütfen !

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
alfasayısal klavye yok mu gerçekten..başka ne gibi yenilikler var? Bize de lite sürüm gelse keşke

ANIL29

ANIL29

Üye
19 Ekimde kavuşacam fp2 ye ne laptop var ne internet

qNc_wRT

qNc_wRT

Üye

Yoo kalkmadı nerden çıktı o ? Arkadaşlarım bakın daha doğru bilgiye kavuşmadan buraya yazıyorsunuz insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz. Bilgi kirliliği yapmayın ! lütfen !

bak arkadaşım ben yükledim güncellemeyi ve müzik çaların ayarlarında dolby secenegi yok telefonum 603

Polymath

Polymath

Üye
bak arkadaşım ben yükledim güncellemeyi ve müzik çaların ayarlarında dolby secenegi yok telefonum 603

kulaklık tak bak.Bende 603 kullanıyorum ve dolby var. Kulaklık takmadan göremezsin o ayarı

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
beyler ben güncelleme yapamıyorum *#0000# yaptıgım zaman hiçbir güncelleme yok diyo yazılım güncellemelerinde gözüküyor ama ondada işleniyor yazısı gelip gidiyo yani güncelleme yapmıyor :(

qNc_wRT

qNc_wRT

Üye
tmm dostum kulaklıkla denememiştim ayrıca nokia music açılıyor mu sende

punisher123

punisher123

Üye
nokia music ve video edit çalışmıyor bende niyeyse.

asrabi

asrabi

Üye
klavye portlansa o bile yeter bana :(

Üst Alt