alfasayısal tuş takımı var klavye de var ikisinide kullanabiliyorsun
ayarlar/telefon/dil bölümüne gir türkçe yazısı üzerine tıkla diller gelecek tekrar türkçe üzerine tıkla ayarlar penceresi gelir ordan yapılıyornerden yapıyoruz alfasayısal tuş takımını ben bulamadım
ayarlar/telefon/dil bölümüne gir türkçe yazısı üzerine tıkla diller gelecek tekrar türkçe üzerine tıkla ayarlar penceresi gelir ordan yapılıyor

Iphone'a bir adım daha yaklaşılmış ana tema rengiyle ben çok beğendim.Arkadaşlar FP2 ile birlikte "Microsoft Applications", "Microsoft Communicator", "Microsoft Lync", Microsoft Shared" vs gibi tonla mikisoft uygulaması birlikte geliyor!
Diğerlerini bilmiyorum ama denilene göre "Microsoft Applications" SMS gönderirken mesajın giden kutusunda taklıp kalması gibi sorunlara yol açıyormuş. Uygulamayı kaldırmakta çözüm değilmiş!
Bu soruna nasıl bir çözüm önerirsiniz? Buyrun burdan yakın bakalım! Birçok şeyi düzeltmişken araya tonla sorunlu mikisoft uygulamaları serpiştirmenin ne manası vardı ey Nokia??
NOT; Gri tema mükemmel ötesi olmuş krema gibi duruyor aynıIphone'a bir adım daha yaklaşılmış ana tema rengiyle ben çok beğendim.
nasıl kullanıyoruz yardım etsen kardes ?alfasayısal tuş takımı var klavye de var ikisinide kullanabiliyorsun
Arkadaşlar FP2 ile birlikte "Microsoft Applications", "Microsoft Communicator", "Microsoft Lync", Microsoft Shared" vs gibi tonla mikisoft uygulaması birlikte geliyor!
Diğerlerini bilmiyorum ama denilene göre "Microsoft Applications" SMS gönderirken mesajın giden kutusunda taklıp kalması gibi sorunlara yol açıyormuş. Uygulamayı kaldırmakta çözüm değilmiş!
Bu soruna nasıl bir çözüm önerirsiniz? Buyrun burdan yakın bakalım! Birçok şeyi düzeltmişken araya tonla sorunlu mikisoft uygulamaları serpiştirmenin ne manası vardı ey Nokia??
NOT; Gri tema mükemmel ötesi olmuş krema gibi duruyor aynıIphone'a bir adım daha yaklaşılmış ana tema rengiyle ben çok beğendim.