Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

fth ykn

Üye
nerden yapıyoruz alfasayısal tuş takımını ben bulamadım

krtc

Üye
arkadaşlar gerçekten harika güncelleme bende ilk önce göründü yükle dedim olmadı ama biraz bekledikten sonra tek seferde oldu hiçbir hata vermedi gerçekten harika, güvenin deneyin ;)

sago_alp

sago_alp

Üye
arkadaşlar ben güncellemeyi indirdim telefon yeniden başlattı güncelleniyor derken kapandı bidaha açılmadı lütfen yardım

mesut-0114

Üye
tuş olmuyor.hack ise norton ile yerleşik bileşen diyor?

sago_alp

sago_alp

Üye
arkadaşlar ben güncellemeyi indirdim telefon yeniden başlattı güncelleniyor derken kapandı bidaha açılmadı lütfen yardım biri yardım etsin ne olur

Ferzan

Ferzan

Üye
nerden yapıyoruz alfasayısal tuş takımını ben bulamadım
ayarlar/telefon/dil bölümüne gir türkçe yazısı üzerine tıkla diller gelecek tekrar türkçe üzerine tıkla ayarlar penceresi gelir ordan yapılıyor

• Beğen
Tepkiler: MEHMET ÇİFTÇİ
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Yahu sorun yaşayanlar tel hackli mi değil mi bunu yazın da biz de ona göre yükleyelim

leqo35

leqo35

Üye
fp2 yüklerken sistem hatası aldım ama şuan iyi çalşıyor bi sorun olurmu ?

fth ykn

Üye
ayarlar/telefon/dil bölümüne gir türkçe yazısı üzerine tıkla diller gelecek tekrar türkçe üzerine tıkla ayarlar penceresi gelir ordan yapılıyor

allah razı olsun yaaa gerçektem moralim bozulmuştu onu göremeyince :alkis

• Beğen
Tepkiler: MEHMET ÇİFTÇİ
SheFy

SheFy

Üye
super oldu ya sanki iphone kullaniyormussun havasi veriyor. symbian symbian olali boyle sistem gormedi :D

tufless

tufless

Üye
hadi hayırlısı bakalım benim güncellemede bitti :D

sago_alp

sago_alp

Üye
arkadaşlar ben güncellemeyi indirdim telefon yeniden başlattı güncelleniyor derken kapandı bidaha açılmadı lütfen yardım tel hacli değil

MaxipmaN

Üye
hack yapmaya çalışan mı var? :ehe

mesut-0114

Üye
aynen çok sağol dostum:)

john453

Üye
Arkadaşlar FP2 ile birlikte "Microsoft Applications", "Microsoft Communicator", "Microsoft Lync", Microsoft Shared" vs gibi tonla mikisoft uygulaması birlikte geliyor!

Diğerlerini bilmiyorum ama denilene göre "Microsoft Applications" SMS gönderirken mesajın giden kutusunda taklıp kalması gibi sorunlara yol açıyormuş. Uygulamayı kaldırmakta çözüm değilmiş!

Bu soruna nasıl bir çözüm önerirsiniz? Buyrun burdan yakın bakalım! Birçok şeyi düzeltmişken araya tonla sorunlu mikisoft uygulamaları serpiştirmenin ne manası vardı ey Nokia??
:angry:

NOT; Gri tema mükemmel ötesi olmuş krema gibi duruyor aynı :) Iphone'a bir adım daha yaklaşılmış ana tema rengiyle ben çok beğendim.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Arkadaşlar FP2 ile birlikte "Microsoft Applications", "Microsoft Communicator", "Microsoft Lync", Microsoft Shared" vs gibi tonla mikisoft uygulaması birlikte geliyor!

Diğerlerini bilmiyorum ama denilene göre "Microsoft Applications" SMS gönderirken mesajın giden kutusunda taklıp kalması gibi sorunlara yol açıyormuş. Uygulamayı kaldırmakta çözüm değilmiş!

Bu soruna nasıl bir çözüm önerirsiniz? Buyrun burdan yakın bakalım! Birçok şeyi düzeltmişken araya tonla sorunlu mikisoft uygulamaları serpiştirmenin ne manası vardı ey Nokia??

NOT; Gri tema mükemmel ötesi olmuş krema gibi duruyor aynı :) Iphone'a bir adım daha yaklaşılmış ana tema rengiyle ben çok beğendim.

kardeş hack yöntemi bulunsun hard formatla kalkar o. Tek çözüme de o zaten. Sonra da diğer orjinal programları forumdan yükleriz foto ve video düzenleyici gibi. Ama msj sorunu her telde olmuyor.

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
NaviFirm+ v1.7 Den Nokia 603 İçin Dosyalar Yok Nerden Bulcaz .

fth ykn

Üye

eskiden bende de vardı o sorun hard format atarak çözdüm bu seferde fotoğraf video düzenleyicisi gitti onuda flash atarak geri getirdim bi daha o güncellemeyi asla yapmam

Üst Alt