Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

kuzeypoyraz_22

Üye
haritalar düzelmişe benzemiyo aynı doğru düzgün konum bulmuyo

gdb888

Üye
okitox

okitox

Üye
603 kullanan arkadaşlar cfw bölümünü arada takip etsinler :) güzel bişeyler hazırlıyorum :)

enesx86

Üye
Allah rızası için birisi nokia suite'den güncelleme görüntüsünü ss olarak paylaşabilir mi?

mesut-0114

Üye
guncelledım ama klavye ve hack sorunu ne olacak?

gdb888

Üye
olduuuuuuuuuuuuuuuuuuu telden olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :))))))))) tekrartekrar deneyerek telefondan 701 *#0000# ileeee

okitox

okitox

Üye
klavye çok stabil gelmedi bana yav. görüntü kayıyor gibi imleç görünüp kayboluyor gibi. değişik olmuş güzel ama bunlar da göze batıyor :)

enesx86

Üye
olduuuuuuuuuuuuuuuuuuu telden olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :))))))))) tekrartekrar deneyerek telefondan 701 *#0000# ileeee

telefona daha önce navifirm den yazılım yüklemişmiydin yoksa orjinal yazılımda mı geldi ?

mesut-0114

Üye
alt sayısal tuşlar seçenegi yok artı hack.701

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Arkadaşlar kameradan çıkmak için illaki arama sonlandırma tuşuna mı basmak gerekiyor? :)

mert_ozcan

mert_ozcan

Üye
sabah güncellemeyi bende yaptım gayet güzel olmuş sanki yeni bir telefon almış gibi oldum :)

kamera ayarlarıda güncellenmiş

karıştırırken kamera ayarlarında çekim modu kısmında bracketing diye bir şey var seçince 3 yada 5 rakamları çıkıyor sanırım peş peşe 3 yada 5 fotoğraf çekimi gibi bir şey değilmi pek bilgim yok

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
sabah güncellemeyi bende yaptım gayet güzel olmuş sanki yeni bir telefon almış gibi oldum :)

kamera ayarlarıda güncellenmiş

karıştırırken kamera ayarlarında çekim modu kısmında bracketing diye bir şey var seçince 3 yada 5 rakamları çıkıyor sanırım peş peşe 3 yada 5 fotoğraf çekimi gibi bir şey değilmi pek bilgim yok

Arkadaşım o mod farklı pozlama seviyelerinde ard arda fotoğraf çekmek için. Biryerin fotoğrafını çekiceğin zaman o mod ile çekersen eğer çekilen fotoğraflar arasında istediğini seçebilirsin.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ya Allah Bismillah Fp2 gelmiş şimdi gördüm hemen güncelleyeyim :aha:

mesut-0114

Üye
fp2 yaptıkta artıları ne olacak??

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
FP2 güncellemesini beğendim efektler müzik çalar mesaj yazma kamera menüsü falan herşeyi çok ayrıntılı ve güzel olmuş tabi ki kilit ekranına diyecek söz yok on numara olmuş. İlk yüklediğimde telefon baya bir kasıyordu sonra kapatıp açtım çok güzel oldu. İkinci nesil sahipleri durmasın direk FP2'yi yüklesin derim.

mert_ozcan

mert_ozcan

Üye
Arkadaşım o mod farklı pozlama seviyelerinde ard arda fotoğraf çekmek için. Biryerin fotoğrafını çekiceğin zaman o mod ile çekersen eğer çekilen fotoğraflar arasında istediğini seçebilirsin.

şimdi biraz karıştırdım farklı pozlamalarla 3 yada 5 tane çekiyor içerisinden en iyisini seçiyorsun çözdüm sanırım fotoğrafların biri koyu biri daha aydınlık falan çıkıyor doğru anladıysam faydalı bir şey miş ...

sanki 701 değilde başka bir telefon olmuş :)

Üst Alt