Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

meme4

meme4

Üye
ben 40 sayfalarda söyledim yine söylüyorum 20 kasım ile 29 kasım 2012 arası yada 2013 ocak şubat mart en geç 15 nisana kadar gelcek beklemeyin beyler boşu boşuna

Ferzan

Ferzan

Üye
ben 40 sayfalarda söyledim yine söylüyorum 20 kasım ile 29 kasım 2012 arası yada 2013 ocak şubat mart en geç 15 nisana kadar gelcek beklemeyin beyler boşu boşuna

keşke bu mesajı yazmasaydın :D insan bir tarih söyler tahmini olarak veya elindeki bir bilgiye dayanarak sen 10 ayrı tarih söylemişsin be :D

SheFy

SheFy

Üye

senin verdigin tarihleri bekliyecegim. allahim ya ne kadar kesin tarih vermissin sen oyle :D

awdil

awdil

Üye

97 sayfalik konuya son noktayi koymussun. :)

okitox

okitox

Üye
işimiz memeye kaldı ya la :D heheheh

pirenuri

pirenuri

Üye

zaten elde tarih bırakmadınki bende tahmin ediyim 2016 ya kadar kesin çıkacak :ehe :ehe :ehe

achambo

achambo

Üye

ne tarih be çok iyi tahmin etmişsin bir de 100. Sayfaya az kaldı

Aybars97

Üye
kitlensin bence artık konu.Burada bunlar yazılmasa unutucaz çıktığında biraz şaşırıp yapıcaz güncellemeyi.Konu açık kaldıkça bakıyorum olmuyo :D

Ferzan

Ferzan

Üye
:oha::oha::oha::oha::oha::oha:

doctorrr

doctorrr

Üye
beyler meme lafı koymuş dağılalım :kac:

ky_nukro

Üye
sayfayı 100 yapıp bırakalım bence :)

jakabey

Üye
bu kadar yazan insanın hatrına duy sesimizi ey nokia :)

QUANTİN

QUANTİN

Üye
konu kitlenmeli bence.

uurbyrkdr

Üye
şuan kullandığım FP2'de çok az ufak tefek sorunlar var, yok değil.
Bu kadar insanı bu kadar süre bekletip benim kullandım sürümün birebir aynısını piyasaya sürerse gerçekten küfür ederim ben bu nokia'ya.

caglar b

caglar b

Üye
şuan kullandığım FP2'de çok az ufak tefek sorunlar var, yok değil.
Bu kadar insanı bu kadar süre bekletip benim kullandım sürümün birebir aynısını piyasaya sürerse gerçekten küfür ederim ben bu nokia'ya.

ne gibi sorunlar?

ozcangoral

Üye
808 fp2 yine navide inşallah diğerleri de gelir. şimdi çektim resmi

- - - Eklendi - - -

yuppiiiii 701 telefonuma geldi.ama navide yook.. olleeeyyy. indiriyoruuumm. sw update v 113.010.1506 21278 kb.

- - - Eklendi - - -

ovi suiti kontrol edinn

telefon kapandı ve açıldı.güncelleme paketi telefonla uyumlu değil dedi.acaba hacklı olduğı için mi ???

• Beğen
Tepkiler: Ferzan
Ferzan

Ferzan

Üye
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

bende de çıktı sonunda :D

ozcangoral

Üye
telinde cfw yüklü olanlar ve c.r.a.c.k.lılar kuramıyor maalesef. önce orjinal firmwareyi (fp1) yükleyip ardından güncellemeleri kontrol edip fp2 yi yükleyebilirsiniz.ben öyle yaptım. şu an yüklüyor.açılsın yorum yazarım.

• Beğen
Tepkiler: Ferzan

kelooo

Üye
nokia 700 de bişey görünmüyor

Üst Alt