Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

ky_nukro

Üye
sadece 808 satmak için yapılan bir oyun 808 in dosyalarını bilerek verdi sonra geri çekti millet bi tuş kilidi bi klavye için tel değiştircek temel nokia mantığı :) bende 603 var ztn alıcam 808 birz düşsün fiyatı :) zamanndz telofon kasasını değiştirip satıyordu artık yazılımla satıyorlar bekleyişe devam :)

caglar b

caglar b

Üye
acaba telefonlardaki qt nin son güncelleye göre eski olması sebebiylemi klavye portlanamıyo

ASC33

ASC33

Üye
acaba telefonlardaki qt nin son güncelleye göre eski olması sebebiylemi klavye portlanamıyo

Hayır.sys bin içindeki dll ve exe dosyalarına kadar bir çoğunu değiştirmişler olay sadece QT değil,dün saat 05:30'a kadar uğraştım ama nafile telefon flashtan sonra açılmıyor, bakalım denemeye devam ediyorum ama çok zor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gayet iyi olmuş:aha:

• Beğen
Tepkiler: anılbaran ve SalihByk

ky_nukro

Üye
701 mi resimdeki benmi yanlış görüyorum çıktımı fp2

Ferzan

Ferzan

Üye
resimdeki 700 ve çıktığı falan yok ekrana resim yerleştirilmiş gayet belli :-)

versino2

versino2

Üye
Hey yavrum hey olmuş 95 sayfa daha çıkan bir şey yok nokia duy bu kullanıcıları :) :)

doctorrr

doctorrr

Üye
daha çıkmadımı abiler? :s

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Bence bu konu kilitlenmeli. Fp2 gelince artilari ve eksileri tartişmak için tekrar yeniden açilmali. Bu konu almanyaya çalişmaya gidip sila hasreti çeken insanlar gibi olmuş yahuuu.

• Beğen
Tepkiler: marsl305, Silinen Üye 737108 ve Violonist
okitox

okitox

Üye
naviyi bi kontrol eder misiniz arkadaşlar? hata veriyor serverla ilgili...

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Navi ben de hata vermiyor :S

ky_nukro

Üye
galiba geliyor :)

sago_alp

sago_alp

Üye
bence 2013 e kadar bekleriz

Alperen Şuayb

Üye
Beyler Ben Cfw Yapıp Flashlasanız Olmazmı

pirenuri

pirenuri

Üye
müşteri hizmetlerini aradım bu fp2 ne zaman gelcek dedim anlamadım efendim dedi 'offf nokia offf ' dedim kapattım teli :)

adnlburak33

Üye
BeyLer Fp2 Nin 603 Konusunda Ne Yararı Var Acaba Yardımcı Olrmsnz ?

Üst Alt