Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

sago_alp

sago_alp

Üye
yok yav benimde 603 sabahtan beri bakıyorum güncelleme yok diyor :(

caglar b

caglar b

Üye
beyler baglantı hatası devam ediyor güncellemelerdende microsoft apps gitti hadi hayırlısı

ASC33

ASC33

Üye
beyler baglantı hatası devam ediyor güncellemelerdende microsoft apps gitti hadi hayırlısı

Bunlar 20 gündür oluyor ama malesef bişey gelmiyor,ha geldi gelecek diye kimse port olayı ilede uğraşamıyor ah ulan nokia..
bu arada bu güncellemeyi artık kendimden çok ferzan için istiyorum en çok hakeden o bence arkadaşın dediği gibi 7/24 bekliyor

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Nokia Suitte bişi gözükmüyor fakat telefondan arattığımda Microsoft Apps 2.01 die bişi gözüküyor ve altında da Tekrar başlatmak gerekli uyarısı var ama suitte bişi gözükmüyor :S

- - - Eklendi - - -

Suanda Microsoft Apps 2.01 [ 44 MB ] Kuruyorum bakalım ne olacak :)

- - - Eklendi - - -

Kurulum Wirless olmasına rağmen çok yavaş ilerliyor sabırsızlanıyorum bakalım ne olacak :)

caglar b

caglar b

Üye
Nokia Suitte bişi gözükmüyor fakat telefondan arattığımda Microsoft Apps 2.01 die bişi gözüküyor ve altında da Tekrar başlatmak gerekli uyarısı var ama suitte bişi gözükmüyor :S

- - - Eklendi - - -

Suanda Microsoft Apps 2.01 [ 44 MB ] Kuruyorum bakalım ne olacak :)

sakın kurma onu mesaj sorunu yaşarsın

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Ne gibi msj sorunu :S

- - - Eklendi - - -

Öyle diyince iptal ettim :S

- - - Eklendi - - -

Caglar B yardımın için teşekkürler bilgilendirme içinde güncelleme bekleye bekleye bir hal olduk o yüzden çıkınca biraz heyecan yaptım ama boş gene boş sanırım :S gelsin artık bu ya

caglar b

caglar b

Üye
Ne gibi msj sorunu :S

- - - Eklendi - - -

Öyle diyince iptal ettim :S

- - - Eklendi - - -

Caglar B yardımın için teşekkürler bilgilendirme içinde güncelleme bekleye bekleye bir hal olduk o yüzden çıkınca biraz heyecan yaptım ama boş gene boş sanırım :S gelsin artık bu ya

ne demek bir kardeşimizi daha kurtarmış oldum

Ferzan

Ferzan

Üye
:-):-):-) sabırsızlıkla bekliyorum doğru yaptığım iş de sürekli bilgisayar başında olduğum için konuyuda sık sık kontrol ediyorum arkadaşların dikkatini de çekmiş maşallah :-) güncellemeyi sabırsızlıkla bekleme nedenim de yeni gelecek olan klavyesi çok mesaj yazdığım için çok büyük bir kolaylık sağlayacak olması sadece klavyeyi alsam güncelleme diye birşey kontrol etmem artık :-)

ASC33

ASC33

Üye
:-):-):-) sabırsızlıkla bekliyorum doğru yaptığım iş de sürekli bilgisayar başında olduğum için konuyuda sık sık kontrol ediyorum arkadaşların dikkatini de çekmiş maşallah :-) güncellemeyi sabırsızlıkla bekleme nedenim de yeni gelecek olan klavyesi çok mesaj yazdığım için çok büyük bir kolaylık sağlayacak olması sadece klavyeyi alsam güncelleme diye birşey kontrol etmem artık :-)

O zaman Klavye dosylarını çıkarmaya uğraşayım ben,bu arada güncelleme gelene kadar, 808 FW'sinden rofs2 ve core'deki farklı dosyaları hemen hemen çıkarttım sayılır,ALLAH nasip ederse bugün sabaha kadar deniyecem.

caglar b

caglar b

Üye
O zaman Klavye dosylarını çıkarmaya uğraşayım ben,bu arada güncelleme gelene kadar, 808 FW'sinden rofs2 ve core'deki farklı dosyaları hemen hemen çıkarttım sayılır,ALLAH nasip ederse bugün sabaha kadar deniyecem.

flash atmamız gerekecek di mi? Yani verecegin dosyaları telefona flashlayacagız ,madem öyle şu tuş kilidinede bir el atsan

achambo

achambo

Üye

süper olur ya tabii oyarsa telefonlara

Ferzan

Ferzan

Üye
böyle birşey yapabilirsen birçok kişinin işine yarayacaktır Eminim çok dua alırsın :-)

Scuderia.

Scuderia.

Üye
aynen dostum inş yapabilirsin

ASC33

ASC33

Üye
İNŞEALLAH bakalım uğraşıyorum.

okitox

okitox

Üye
boşuna uğraşma kardeş olmaz.

sago_alp

sago_alp

Üye
ne oluyor anlamadım ben

pirenuri

pirenuri

Üye
konuşmanıza başka yerde devam edin lütfen konu zaten yeterince saptı...

okitox

okitox

Üye
denendi klavye dosyaları olmadı. Qt ile yazılmış flashtan sonra açılmıyor telefon.

Üst Alt