Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

aslankaplants

aslankaplants

Üye
Nokia canlı destekte PelinK denen kişiyiyle yaptğım görüşmede FP2 güncellemesinin 2012 yılı içerisinde değil 2013 yılı başlarında geleceğini söyledi.

offff dalıcam bu nokiaya

caglar b

caglar b

Üye
ya en azından klavyeyle kilit ekranını ikinci nesil diger cihazlar için port edemezmiyiz ey 808 ciler bu güncellemenin gelecegi yok

Polymath

Polymath

Üye
yani adamlar 2016 ya kadar destek demiş. Neyin desteği olacak merak ediyorum. Bu güncellemeyi biraz daha geç çıkarmak işlerine geliyorr :))

sefaturut

Üye
Arkadaşlar navifirme girdim 701 e tıkladım 113 diye bi versiyon vardı hemen resmini çektim ona tıkladım program tıkandı kapandı bi daha girdim ve versiyon kaybolmuş

meme4

meme4

Üye
Arkadaşlar navifirme girdim 701 e tıkladım 113 diye bi versiyon vardı hemen resmini çektim ona tıkladım program tıkandı kapandı bi daha girdim ve versiyon kaybolmuş

Gördügün kod fp2 kaçırmışsın

abdullahsefain

Üye
Teşekkürler ali osman bey

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galiba az kaldı. Göründüğüne göre yüklemeye başladılar.

awdil

awdil

Üye
Sanırım oyun oynuyorlar.Kim yakalarsa kapar güncellemeyi. :)

caglar b

caglar b

Üye

ya neden ben böyle şeyleri görmüyom ya :alsana:

sago_alp

sago_alp

Üye
hadi ya ne kadar oldu inş nokia 603e de çıkar şimdi videolara baktım özellikle kilit ekranı süper olmuş bide oyundan atma sorunu biterse süper olur beklemekten ciğerim soldu

__wacky__

__wacky__

Üye
mesaj baloncukları hakkında bilgi verebilirmisin renk olarak?

- - - Eklendi - - -

ilk izlenim pin kodu ekranı farklı sayılar kocaman ekranı kaplıyor nerde ise en alttaki menü tuşunun olduğu yerin ve dijital saatin rengi değişmiş gri olmuş ve alt kısım şeffaf arama ikonuda eklenmiş buraya tuş aç yok onunyerine ekranı N9 daki gibi sağa sola kaydırarak tuş kilidi açılıyor ekran koruyucu büyük saat dahada büyük olmuş ve qwerty klavye çok daha iyi olmuş ...kurcaladıkca yenilikleri yazacağım

mesaj baloncukları hakkında bilgi verebilirmisin renk olarak?

ASC33

ASC33

Üye

Kedidir Kediiiiiiiiiiiii:bye2:

andreoni

Üye
güncellemelere 701 imden bakmaya devam ediyorum. Microsoft apps 2.01 gelmiş. Yüklesem mi acaba şarj yiyor diye silmiştim de.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Sabreden derviş, muradına ermiş. :D

andreoni

Üye
Nokia canlı destekte PelinK denen kişiyiyle yaptğım görüşmede FP2 güncellemesinin 2012 yılı içerisinde değil 2013 yılı başlarında geleceğini söyledi.
al işte ara ara bıktırdınız nokia müşteri hizmetlerini 2013 demeye başladılar. Daha da ararsak 2014 te dicekler :)

sago_alp

sago_alp

Üye
bence boşuna bekliyoruz sadece 808e geldi işte

benighted

benighted

Üye
zamaninda anna belle derken bunlarin cok buyuklerini yasadik arkadaslar hatirlayanlar iyi bilir hatta insanlarin buyuzden aralari acildi birbirlerini kirdilar yani sabir hani forumda okadar konu var onlarla ilgilenin surekli guncellemeti dusunmeyin.benim Allahtan fp2 alacak bi cihazim yok belki bende bu duruma dusecektim gercekten biraz da komik duruyor.bunu kendinize yapmayin. Inanin guncelleme yayunlaninca yine ilk sizin haberiniz olacak. Ben hicbir guncellemeyi gununde yapmadim.hicbirsey de kacirmadim hatta karli ciktim.siz de lutfen biraz sabresin ortada verilmis tarih bile yok

• Beğen
Tepkiler: noss_bar ve ASC33

uurbyrkdr

Üye
kartal076

kartal076

Üye
Anlaşılan Nokia'dan bir cacık olmayacak :d: :P:

Üst Alt