Ferzan
Üye
Totem oldu f ve p harflerini bir ara da görmek istemiyorum.Görseller için saol ferzan.![]()
walla hemde çok kabartıyor rıca adwilvideolar güzelama bu videolar, görseller fp2 iştahımızı arttırıyor ve dahası çıkacak ümidimizi
Totem oldu f ve p harflerini bir ara da görmek istemiyorum.Görseller için saol ferzan.![]()
walla hemde çok kabartıyor rıca adwilvideolar güzelama bu videolar, görseller fp2 iştahımızı arttırıyor ve dahası çıkacak ümidimizi

sürüm numarası 2012-16.004.48159 olan phoenix i google'da bulup indir sorun kalmayacak eski sürümlerde rm-807 kodu yok o yüzden flash atamazsın.
Çok teşekkürler arkadaşım.Yükledim yeni sürümü ve RM-807 klasörünü gördü.Daha sonra flash atacağım.Fp2'yi yükleyeceğim.Çok çok teşekkürler.sürüm numarası 2012-16.004.48159 olan phoenix i google'da bulup indir sorun kalmayacak eski sürümlerde rm-807 kodu yok o yüzden flash atamazsın.

Microsoft Apps 1. nesillerde daha günceldi. Galiba 2. nesiller için de yeni sürüm gelecek o yüzden.Nokia 701 de güncellemelere baktım. Microsoft güncellemesini kaldırmışlar. Çalışma var anlaşılan..
Ondan önce başlık düzenlenirSensation dostum,sen konuya cevap yazınca güncelleme geldi sanıyorum.![]()

ya siz hala bekliyo musunuz?beyler gidin yatın uyuyun dinlenin yiyin için artık yahu
![]()

tarih tekerrür ediyor sanırım bakınız 26 ekim belle konusu![]()