Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

andreoni

Üye
Nokia 701 de güncellemelere baktım. Microsoft güncellemesini kaldırmışlar. Çalışma var anlaşılan..

iatis

iatis

Üye
Arkadaşlar, nokia 808 telimi phonex ile göremiyorum.tüm sürümleri yükleyip denedim.Bir türlü scan veya open produc yaptığımda klasörü görmüyor.Bu nedenle flash atamıyorum.Open produc yaptığımda 808 in, RM-807 olan kodu yok.808 kullanan arkadaşlar nasıl flsh atıyorlar?Tüm phonex sürümlerini denedim.Hepsinde aynı durum.Scan tuşuna bastığımda veya open tuşuna bastığımda hata veriyor.Dosyalarn yolu doğru.RM-807 klasörü içerisinde.Bana yardımcı olabilecek kimse varmı?Teşekkürler:hmmm

BaySerkan

BaySerkan

Üye
sürüm numarası 2012-16.004.48159 olan phoenix i google'da bulup indir sorun kalmayacak eski sürümlerde rm-807 kodu yok o yüzden flash atamazsın.

Ferzan

Ferzan

Üye
sürüm numarası 2012-16.004.48159 olan phoenix i google'da bulup indir sorun kalmayacak eski sürümlerde rm-807 kodu yok o yüzden flash atamazsın.

arkadaşın bahsettiği phoenix sürümü sanırım bu linkteki

iatis

iatis

Üye
Çok teşekkürler arkadaşım.Yükledim yeni sürümü ve RM-807 klasörünü gördü.Daha sonra flash atacağım.Fp2'yi yükleyeceğim.Çok çok teşekkürler.:alkis

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia 701 de güncellemelere baktım. Microsoft güncellemesini kaldırmışlar. Çalışma var anlaşılan..
Microsoft Apps 1. nesillerde daha günceldi. Galiba 2. nesiller için de yeni sürüm gelecek o yüzden.

awdil

awdil

Üye
Sensation dostum,sen konuya cevap yazınca güncelleme geldi sanıyorum. :)

uurbyrkdr

Üye
808 kullanıcısı olarak 808. Yorumu yapmak istedim :D:D

Ferzan

Ferzan

Üye
heyecan denen bişi kalmadı güncelleme heyecanının içine ettin nokia !!!

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
10 gün önce herkes konuda bekliyodu şimdi günlük 1-2 kişi :D

Violonist

Üye
ya siz hala bekliyo musunuz? :) beyler gidin yatın uyuyun dinlenin yiyin için artık yahu :ehe

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
ee videolar neden yok bi ben mi goremiyorum

1omer1

Üye
ya siz hala bekliyo musunuz? :) beyler gidin yatın uyuyun dinlenin yiyin için artık yahu :ehe

Çok Doğru Söyledin Tebrikler Arkadaşım Bu Nokia Resmen Cıvıtmaya Başladı Güncellemeyi Çıkartsada Ben Kurmıcam Protesto Edicem :ehe:ehe:ehe

ky_nukro

Üye
bi ara uykudan kalktığım gibi bakıyordum artık aklıma gelirse :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
tarih tekerrür ediyor sanırım bakınız 26 ekim belle konusu:)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Ne 5 ayı 6 ay bekledik belleyi :ehe

Üst Alt