aslankaplants
Üye
Nokia canlı destekte PelinK denen kişiyiyle yaptğım görüşmede FP2 güncellemesinin 2012 yılı içerisinde değil 2013 yılı başlarında geleceğini söyledi.
offff dalıcam bu nokiaya
Nokia canlı destekte PelinK denen kişiyiyle yaptğım görüşmede FP2 güncellemesinin 2012 yılı içerisinde değil 2013 yılı başlarında geleceğini söyledi.
offff dalıcam bu nokiaya

Arkadaşlar navifirme girdim 701 e tıkladım 113 diye bi versiyon vardı hemen resmini çektim ona tıkladım program tıkandı kapandı bi daha girdim ve versiyon kaybolmuş
Arkadaşlar navifirme girdim 701 e tıkladım 113 diye bi versiyon vardı hemen resmini çektim ona tıkladım program tıkandı kapandı bi daha girdim ve versiyon kaybolmuş

ilk izlenim pin kodu ekranı farklı sayılar kocaman ekranı kaplıyor nerde ise en alttaki menü tuşunun olduğu yerin ve dijital saatin rengi değişmiş gri olmuş ve alt kısım şeffaf arama ikonuda eklenmiş buraya tuş aç yok onunyerine ekranı N9 daki gibi sağa sola kaydırarak tuş kilidi açılıyor ekran koruyucu büyük saat dahada büyük olmuş ve qwerty klavye çok daha iyi olmuş ...kurcaladıkca yenilikleri yazacağım

al işte ara ara bıktırdınız nokia müşteri hizmetlerini 2013 demeye başladılar. Daha da ararsak 2014 te diceklerNokia canlı destekte PelinK denen kişiyiyle yaptğım görüşmede FP2 güncellemesinin 2012 yılı içerisinde değil 2013 yılı başlarında geleceğini söyledi.

mesaj baloncukları hakkında bilgi verebilirmisin renk olarak?
- - - Eklendi - - -
mesaj baloncukları hakkında bilgi verebilirmisin renk olarak?