Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

ismini

Üye
tarayıcıdayken arada bir uzun basınca çıkan seçenekler çıkıyor durmadan gelip gidiyor ve tarayıcıyı kapatmadan düzelmiyor fp2 ile düzelme ihtimali var mıdır ?

volkan.ka

Üye
nokia c7 lere gelmeyecek mi bu zımbırtı?

komando04

komando04

Üye
lite versiyon gelir belki

__wacky__

__wacky__

Üye
arkadaşlar 808 fp 2 kullanıcılarına bi sorum var mesaj baloncuklarını merak ediyorum fp1 deki gibi mi yoksa bellenin ilk çıktığındaki hali gibi mi?

emrecan_akin

emrecan_akin

Üye
ne hasta bekler sabahı ne taze ölüyü mezar nede şeytan bir günahı fp2 yi beklediğim kadar

caglar b

caglar b

Üye
sıkılmaya başladım bu işten artık nokia her güncellemesinde süründürüyor arkadaş. acaba n9 mu alsaydım

andreoni

Üye
niye süründürsün bugün çıkacak demiyor ki adamlar. Son güncelleme olacaksa geç olsun temiz olsun.

caglar b

caglar b

Üye
niye süründürsün bugün çıkacak demiyor ki adamlar. Son güncelleme olacaksa geç olsun temiz olsun.
son güncelleme olmayacak büyük ihtimal anna veya belle gibi büyük bir güncelleme daha alacak bizim cihazlar yani nokia 2016 ya kadar neyin destegini verecek .zaten fp2 ne yani bi klavye, kamera, browser, bide kilit ekranı

- - - Eklendi - - -

son güncelleme olmayacak büyük ihtimal anna veya belle gibi büyük bir güncelleme daha alacak bizim cihazlar yani nokia 2016 ya kadar neyin destegini verecek .zaten fp2 ne yani bi klavye, kamera, browser, bide kilit ekranı

Scuderia.

Scuderia.

Üye
hicbir bilgi yokmu acaba .s be zaman cıkacagı hakkında

abdullahsefain

Üye
Arkadaşlar bende yeni 603 kullanicisiyim. Bu program ne yabanciyim biraz açarsaniz konuyu ...

uurbyrkdr

Üye
tarayıcıdayken arada bir uzun basınca çıkan seçenekler çıkıyor durmadan gelip gidiyor ve tarayıcıyı kapatmadan düzelmiyor fp2 ile düzelme ihtimali var mıdır ?

fp2 kullanıyorum, bu sorun düzelmiş.

anilakbay

Üye
Nokia canlı destekte PelinK denen kişiyiyle yaptğım görüşmede FP2 güncellemesinin 2012 yılı içerisinde değil 2013 yılı başlarında geleceğini söyledi.

gariipp

gariipp

Üye
:aha::off::vur:megafon:napmaya çalışıyon nokiaa :pro: sigarayamı başlayım:cigara:

abandonware

abandonware

Üye
sizin için hayırlı olsun :alkis Allah windows phone güncellemesi nasip etsin :D

- - - Eklendi - - -

Nokia canlı destekte PelinK denen kişiyiyle yaptğım görüşmede FP2 güncellemesinin 2012 yılı içerisinde değil 2013 yılı başlarında geleceğini söyledi.

iyi iyi buna dua edin.. yazılım geliştirmek zor bir iş (ki nokia yazılımcı değil donanımcı üstelik)..

pirenuri

pirenuri

Üye

:birak::off:LUMİA 920 mi alsam acaba ya para biriktirdim aslında 3 bine yakın param var alsammı bi 920 :S cihaz süper ama bu güncellermeler yüzünden ölebilrim .

Üst Alt