Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

ASC33

ASC33

Üye
discussions.nokia;

"Şu anda Nokia düzenli tüketicilerin hem performans geliştirmeleri yanı sıra ek özelliği vermek için tüm telefonlar için yazılım güncelleştirmeleri sunmak söylemek yeterli gelecek yazılım güncellemeleri ile ilgili herhangi bir bilgi yok. Nokia 2016 Symbian için yazılım desteği sürdürmeye kararlıdır."

fp2' nin 2016'ya kadar yolu var sanki açıklamaya bak...:megafon:

"Sen doğru benim "vardır nokia dan "bir özellik paketi 2 resmen duyuruldu ne de verilen herhangi tarihleri ​​hakkında belle özellik paketi 2 ve hiçbir şey hakkında hiçbir bilgiye sahip olduğunu söylemek için kullanılır. Sayın ... rica etmek istiyorum Google'da arama lütfen nokia belle özellik paketi yaklaşık 2 sonra Nokia çalışanın bazıları tarafından sağlanan ya da sızdırılmış bunun ayrıntılarını bulabilirsiniz. Ama sen nokia belle özellik paketi 2 hakkında hiçbir bilgiye sahip olduğunu söylemek her zaman kullanıma kisveler. Nokia'nın bir tarih ilan edilmelidir Microsoft gibi orada sonraki güncelleme Windows 8 işletim sistemi Ekim 2012 26 edinilebilir olacak onların gelecek işletim sistemi hakkında ilan etti."

Madem bu kadar microsoftla ilişkilisin windows 8'i çıkar bari....:angry:

1omer1

Üye
Arkadaslar Navigasyom Nasıl Çalışır Açıklarmısınız ?

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar Navigasyon Nasıl Çalışır Açıklarmısınız ?

caglar b

caglar b

Üye
Arkadaslar Navigasyom Nasıl Çalışır Açıklarmısınız ?

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar Navigasyon Nasıl Çalışır Açıklarmısınız ?

haritayı telefonuna indir
ayarlardan interneti çevrimdışı yap
mobil veriyi aç(interneti degil navigasyonu kullanacagından lira harcamayacak)
Navigasyonu aç ve tadını çıkar :)

awdil

awdil

Üye
Bit güncelleme yayınlayacaklar,işin suyunu çıkarttılar.Samsung ve iphone un neden bu kadar gerisine düştüğü belli oldu...

efeler12

efeler12

Üye
Adamlar sanki çıkarmıyacağız dediler resmi bir açıklama yoktu çok biliyorsanız bu özelliklerin aynını hatasız bir şekilde bir grup kurup yapın kolay bir iş değil siz onu yükleyene kadar kaç kişi kontrol ediyor onu haberiniz yok hadi hata çıktı diyelim bi de nerde çıktı diye tek tek yazılımı deşmek var kolay bir şey değil adam çıkıcak demiş mi demiş istediği zaman çıkarır androiddeki hata dolu romlar gibi değil ki bunlar hatasız yapmaya çalışıyorlar

• Beğen
Tepkiler: sefaturut
ASC33

ASC33

Üye
sağolasıııııın..................Birden müthiş bir aydınlanma oldu bende.Meğer ne kadar zormuş bunu çıkarmak be..o 701'leri bize babasının hayrına vermiyor nokia para verip alıyoruz para. öyle ucuzada almıyoruz,en mükemmelini yapmak zorunda

1omer1

Üye
haritayı telefonuna indir
ayarlardan interneti çevrimdışı yap
mobil veriyi aç(interneti degil navigasyonu kullanacagından lira harcamayacak)
Navigasyonu aç ve tadını çıkar :)

Onu Bende Biliyorumda Navigasyonun Çalışma Mantığını Soruyorum

awdil

awdil

Üye
Adamlar sanki çıkarmıyacağız dediler resmi bir açıklama yoktu çok biliyorsanız bu özelliklerin aynını hatasız bir şekilde bir grup kurup yapın kolay bir iş değil siz onu yükleyene kadar kaç kişi kontrol ediyor onu haberiniz yok hadi hata çıktı diyelim bi de nerde çıktı diye tek tek yazılımı deşmek var kolay bir şey değil adam çıkıcak demiş mi demiş istediği zaman çıkarır androiddeki hata dolu romlar gibi değil ki bunlar hatasız yapmaya çalışıyorlar

Hiç gülesim yoktu.Fp1 sanki sıfır hata ile servis edildi. :)

ANIL29

ANIL29

Üye
arkadaşlar o değil de benim sıkıntı çok farklı 24 ünde üniversite açılıyo ankarada yaşıyorum ama trabzonda okuyucam laptopumda yok bu cumaya kadar çıktı çıktı yoksa 1 ay sonra güncelleyebilicem okuldaykende aklım hep güncellemede olucak nokia çıkar artık şu fp2 yide öyle gidiyim okula :)

marsl305

Üye
Yarın büyük olasılıkla 603 alıyorum beyler.Dua edelim de inşallah bu hafta sonuna kadar çıkar :).

benderhomer

benderhomer

Üye
bu ay çıksaydı bari:ağlarım:

ASC33

ASC33

Üye
arkadaşlar o değil de benim sıkıntı çok farklı 24 ünde üniversite açılıyo ankarada yaşıyorum ama trabzonda okuyucam laptopumda yok bu cumaya kadar çıktı çıktı yoksa 1 ay sonra güncelleyebilicem okuldaykende aklım hep güncellemede olucak nokia çıkar artık şu fp2 yide öyle gidiyim okula :)

İNŞEALLAH çıkar,eğer internet paketin varsa telefondanda güncelleyebilirsin.

okitox

okitox

Üye

birader o kadar adam deniyor test ediyor da madem 603'lere fp1 geldiğinde 2. seviye titreşim neden bozuldu? düşünelim ne olmuş olabilir?

1. Test edenler mal

2. Test edenler umursamaz, titreşimini bile kontrol etmemişler.

3. Testten anladıkları farklı olabilir, ne olabilir?

a: Fp1 yükleyip duvara betona fırlatma yoluyla sağlamlık ölçme (fp1 le daha sağlam oldu sonucu çıkarma)

b: Suya atıp kaç dakika açık kalacak onun testi

c: Telefona doğru küfür edip tepkisini ölçme (hacı bak düzgün konuş tarzı karşılık almama)

4. Test diye bişey yok.

• Beğen
Tepkiler: ASC33
pirenuri

pirenuri

Üye

birader o kadar adam deniyor test ediyor da madem 603'lere fp1 geldiğinde 2. seviye titreşim neden bozuldu? düşünelim ne olmuş olabilir

Bu titreşim sorunu sadece 603 te demi çünki benim 701 de yok problem

Ferzan

Ferzan

Üye
aynen bende 701 kullanıyorum 2. seviye titreşimde sorun yok gayet düzgün çalışıyor...

awdil

awdil

Üye
Ferzan var mı bir gelişme hacım. :ehe

Ferzan

Ferzan

Üye
Ferzan var mı bir gelişme hacım. :ehe
yok be ne gezer dün iki saat nokia ile görüştüm ağzından bişi çıkmadı :D

burda fp1 ve fp2 karşılaştırma var izleyebilirsiniz

- - - Eklendi - - -

buda bir başka video :D karşılaştırma

• Beğen
Tepkiler: benderhomer
awdil

awdil

Üye
Totem oldu f ve p harflerini bir ara da görmek istemiyorum.Görseller için saol ferzan. :)

benderhomer

benderhomer

Üye
videolar güzel :naughty: ama bu videolar, görseller fp2 iştahımızı arttırıyor ve dahası çıkacak ümidimizi

Üst Alt