ASC33
Üye
discussions.nokia;
"Şu anda Nokia düzenli tüketicilerin hem performans geliştirmeleri yanı sıra ek özelliği vermek için tüm telefonlar için yazılım güncelleştirmeleri sunmak söylemek yeterli gelecek yazılım güncellemeleri ile ilgili herhangi bir bilgi yok. Nokia 2016 Symbian için yazılım desteği sürdürmeye kararlıdır."
fp2' nin 2016'ya kadar yolu var sanki açıklamaya bak...
"Sen doğru benim "vardır
Madem bu kadar microsoftla ilişkilisin windows 8'i çıkar bari....
"Şu anda Nokia düzenli tüketicilerin hem performans geliştirmeleri yanı sıra ek özelliği vermek için tüm telefonlar için yazılım güncelleştirmeleri sunmak söylemek yeterli gelecek yazılım güncellemeleri ile ilgili herhangi bir bilgi yok. Nokia 2016 Symbian için yazılım desteği sürdürmeye kararlıdır."
fp2' nin 2016'ya kadar yolu var sanki açıklamaya bak...

"Sen doğru benim "vardır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nokia dan "bir özellik paketi 2 resmen duyuruldu ne de verilen herhangi tarihleri hakkında belle özellik paketi 2 ve hiçbir şey hakkında hiçbir bilgiye sahip olduğunu söylemek için kullanılır. Sayın ... rica etmek istiyorum
Google'da arama lütfen nokia belle özellik paketi yaklaşık 2 sonra Nokia çalışanın bazıları tarafından sağlanan ya da sızdırılmış bunun ayrıntılarını bulabilirsiniz. Ama sen nokia belle özellik paketi 2 hakkında hiçbir bilgiye sahip olduğunu söylemek her zaman kullanıma kisveler. Nokia'nın bir tarih ilan edilmelidir Microsoft gibi orada sonraki güncelleme Windows 8 işletim sistemi Ekim 2012 26 edinilebilir olacak onların gelecek işletim sistemi hakkında ilan etti."Madem bu kadar microsoftla ilişkilisin windows 8'i çıkar bari....

ama bu videolar, görseller fp2 iştahımızı arttırıyor ve dahası çıkacak ümidimizi