Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyeni bi klavye var ama ücretli şuanda ....

7 Eylül'de Navifirm'de kısa süreliğinede olsa 808 için FP2 yayınlandı o arada indiren indirdi indirilen sürümlerden biri Euro1 Turkey Black içindi diğeride Euro3(ülke kodunu hatırlamıyorum) içindi bende Daily'den indirdiğim sürümü telefona yükledim kullanıyorum sağda solda gördüğünüz video'larda bunlara ait 15 eylülde yayınlanan birşey yok herhalde o tarihte haberleri oldu.ya dailymobile de adamlar 15 eylülde 808 için çıktı demişler hatta başka forum siteleri ve symbian türkiye facebook sayfasında paylaşılan bir videoda (adam rusça konuşuyor) 808 de tanıtım yapıyordu acaba rusya ve baltık ülkeleri için 15 eylülde sadece 808 için güncellememi yayınladılar yoksa bu adamların fp2 den 15 eylüldemi haberleri oldu?
o kadar şeyi değiştirmişsin şu flash lite ı 5 yapsaydın bari be abi.. görsel güncellemeden çok yazılımsal güncelleme lazım bize.. ama şu menü düzenine de bir el atsan iyi olurdu.. neyse artık şimdilik bu gelenler yeter değişiklik iyidir tuş kilidine bayıldım..

mobil destek bitti diyip ios a "flash player 10.1" çıkartmasını biliyo ama..
Flash ile ilgili değişiklik için önce Adobe'nin işlemcilerimize uygun yazılım çıkartması gerekli ki mobil destek bitti. Yani boşuna flash için umutlanmayın![]()
benim için en önemlisi haritalar gps i yolda doğru düzgün çalışan kaç kişi var 603 ten bahsediyorum
çalışıyo olabilir de nasıl çalışıyor? benim 603 fp1 den önce 2 sn içinde nokta atışı yapardı şimdi gene yapıyor ama 10km uzakta... bizim sokağın altı yedi sokak ilerisinde gösteriyor beni. sinir bozucu bi durum..
Bende 603 Nokia Belle Feature Pack 1 Kullanıyorum Harita ve Navigasyonuda Normal Bir Şekilde Çalışıyor Hiçbir Sorunumda Yok Yani...