Heyecanınızı artırmak için kendi telefonumdan birkaç tane resim atıyım size

Buyrun link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yazılım ilk çıktığı günden beri kullanıyorum, gelelim çok beğendiğim, eksik bulduğum ve düzeltilmesi gereken yerlere..
İlk olarak kilit ekranı.
Gerek mesaj geldiğinde mesajlara kolay erişim, gerek cevapsız arama geldiğinde numaraya hızlı erişim, gerekse mesajı gönderen veya arayan kişinin ismini direk olarak kilit ekranı üzerinde görme çok iyi düşünülmüş. Eksiz-Hata yok. Muazzam diyebilrim
İkinci olarak klavye.
inanın, mesaj yazarken genelde sadece 2 harf yazıyorum ve gerisini klavye tahmininden giriyorum. bu yazma hızını inanılmaz derecede artırıyor. gerçekten çok iyi
Üçüncü olarak tarayıcı.
Hızda artış var, html5test puanı artmış, yani tarayıcı geliştirilmiş. Bence düzeltilmesi gereken çok ama çok önemli birşey var, bu da geçmiş çoğaldığında adres çubuğuna adres yazarken falan takılma yaşanması. Bence çok önemli bir sorun bu, FP2'de düzeltilmemiş gibi görünüyor. Umarım ilerleyen günlerde bunun için de bir çalışma yapılır.
Galeri.
Açılma hızı oldukça iyi. Resimlerin megapiksellerini, boyutlarını, ve linkte görebileceğiniz gibi birçok derin ayrıntıyı galeriden görebiliyoruz artık. Nfc ile denemedim ama galiba hala dosya seçip gönderme işi yok bu galeride, o da x-plore'ye kalıyor artık
Daha aklıma gelmeyen çok şey vardır tabiki, haa unutmadan. Şarj konusunda gerçekten çok ama çok iyi bir geliştirme yapılmış gibi.
Bana şarjım 1 gün yetmezdi normalde, ama şuan yetiyor
Heyecanla beklemeye devam edin