Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

awdil

awdil

Üye
Yabanci cep forumlarında da durum böyle mi acaba.Herkes heyecanla güncellememi bekliyor. :)

amedli2117

amedli2117

Üye
hepinize hayırlı geceler kendinizi yormayın bence yatın dinlenin hem böylece zaman geçmiş de olacak:bye2:

- - - Eklendi - - -

Yabanci cep forumlarında da durum böyle mi acaba.Herkes heyecanla güncellememi bekliyor. :)
yok o bizim insanımıza has bir duygu birşeylerin hep çabucak olmasını bekleriz sabırsızız biraz

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
arkadaşlar nasıl fp2 hacklendi mi haber var mi ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Nokianın 2 güzel güncellemesi biri belle biri fp2

caglar b

caglar b

Üye
acaba nokia yayınladıgı güncellemeyi niye çekti :hmmm neden sadece 808 gözüktü yoksa diger cihazlar içinde vardıda bakanmı olmadı
aslında nokia bootloader kilidini açsa güncellemeden daha hayırlı olur biz güncellerdik sen niye yoruyosun kendini nokia :D

okitox

okitox

Üye
bu sefer de denek 808 kullananlar oldu neden olacak :) her güncellemede önce sızdı bi tel için sonra diğerlerine geldi :)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
selam arkadaşlar. Beklemeye devam. Bende burdayım yanınızdayım. Varlığımı hissettirim dedim :) :) :) ;)

Yigit Reyiz

Yigit Reyiz

Üye
Arkadaşlar bootloader nedir kırmak çok mu zor?

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
yaw arkadaşlar bırakın bu boş muhabbeti. Bilen biri nokia yı arasın yada mail atsın bu fp2 nezaman gelcek diye bilgi alsın. Bizide bilgilendirsin. Tam bi işkence oldu yaw

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
yaw arkadaşlar bırakın bu boş muhabbeti. Bilen biri nokia yı arasın yada mail atsın bu fp2 nezaman gelcek diye bilgi alsın. Bizide bilgilendirsin. Tam bi işkence oldu yaw

ben mail attım ama nedense bi türlü cevap gelmiyor. Önceden attığım zaman da gelmemişti :hmmm

caglar b

caglar b

Üye
hala yok :ehe:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Nokia canlı sohbet hizmetine başladı 9-18 arası kullanabilirsiniz mail ile vakit kaybetmeyin

• Beğen
Tepkiler: Ferzan
Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Arkadaşlar Nokia Online Destek hattı ile iletişime geçtim, ve FP2 hakkında tarih öğrenmek istedim. Tarih vermiyorlar. Buyrun sizde bakın.

anilakbay

Üye
Bende Nokia Online destek hattı ile iletişime geçtim. ve 808 için çıkan güncellemenin resmi güncelleme olmadığını söylediler..

awdil

awdil

Üye
Vaybe yalan oldu güncelleme. :ehe:

Üst Alt