serdar_gs
Üye
603 telimde göremedim. Fp2 yi yüklemiştim daha önce ama bana şuan görükmuyor. Düzeltilmiş versiyon mu yoksa eski versiyon mu tekrar göründü?
Bazı arkadaslar düzeltilmemis aynısını nokia yanlıslıkla sürmüş diyenlerde var ama tam belli degilArkadaşın sorusuna katılıyorum şimdi başlıkta yeniden çıktı diye gördümde. Aynı sürümmü düzeltilmiş sürümmü yeniden çıktı?
Önemli degil simdilik ben bunları gördüm yani hata falan olmadı telefonda magazada gayet seri suan güncelledim yeni bir güncellemesi gelmis forumdada mevcut zaten.İnsallah ta hata falan olmazYazdıklarına göre geçen hafta gelen yazılım güncelleştirmesindeki sorunlar halledilmiş gibi görünüyor.Yani fp2 resmi olarak yayınlandı diyebiliriz sanırım her ne kadar nokia destek bunu inkar etse deBilgilendirme için teşekkür ederim
FP1'i aramıyorum unuttum gitti. Şimdi bugün gelen sürümü kuruyorum. Bakalım neler değişmiş.
Giriş ekranında duvar kağıdı değştr. aynı yöntem zaten. Ama bunun yanında galerinin mükemmel hızı ve yeni kelime tahminli klavye mükemmel olmuş. FP2'de Bluetooth kulaklık daha iyi şimdi. Müzik çalarda kategori olmasını beğenmedim sadece.
yeni yazılımı yükleyince hatırlarsın bi örnek daha benim galeri de ki birden fazla işaretleyip gönderme me ne karışıyor nokia ve galeri den duvar kağıdı yapılmıyor
- - - Eklendi - - -
yeni görüntü düzenleyici çok kötü olmuş yazı dahi yazılmıyor
Bir fark göremedim ama yakında telefonu sıfırlayacağım o zaman belli olur.Arkadaşlar ben Fp2 yi ilk çıktığında burada görüp Suit ile yüklemiştim. Şimdi siz bugün yine Nokia paylaşıma açtı düzeltildi falan diyorsunuz ben konuyu çok takip etmedim şimdi benim ilk yüklediğim Fp2 hatalımı? ve şimdi bugün çıkan Fp2 son kararlı sürüm ise bunu siz kurup beni bilgilendirirseniz sevinirim yoksa aynıysa aynı şeyi yüklemek için durduk yere bişeyler yapmayalım. Çünkü dediğim gibi ben Suit ile kurdum Suit şu an telefonu güncel görüyo doğal olarak flash atmakta istemiyorum eğer siz bugün tekrar görünen sürümü yükleyip arada fark görüyor bu yeni diyorsanız bende ona göre birşeyler yapayım cevabınızı bekliyorum teşekkürler.
Bir fark göremedim ama yakında telefonu sıfırlayacağım o zaman belli olur.
Simdi inceledimde
Birden falza işaretleyipte gönderme olayı yok galeride.
Fotograf düzenleyicisinde sorun yok.
Nokia muzik düzgün calısıyor fakat ben kullanmam cünkü ücretli bütün müzikler
Birde nedense Fp2 den sonra hoparlor sesı artmıs gibi geldi bana ama yanılmısta olabılırım
Web tarayıcı serileşmiş gayet güzel ama aşagı kaydırmalarda hala Opera Mini kadar akıcı değil.
Klavye değişti hala kücük diyenlere bir önerim ben ayarlar>dil>yazma dilinden türkçeyi kaldırıp ingilizce yaptım klavyeyi artık daha buyuk tuslar denemenizi tavsiye ederim.
Kamerada önkamera tusu yok yine sadece görüntülü görüşme için bırakmıslar herhalde zaten ön kamerayıda cok kullanılacagını dusunmuyorum.
Kamera yavas acılıyor dik tutunca fakat yan tutunca hız artısı gözle görülür sekilde artıyor
Dlna oynatıcı geldı onada baktım baglanmak falan gerekiyor biryere anlamadım kullanmamda zaten
Gözüme carpan bunlar suanlık..
şimdi 808 için yeni bir sürüm mü çıkmış oldu.bide multitasking bende sıkıntılı gibi ,mesela fp1 de mesjlar,aspalt 6,ooera mobile ve müzikçaları aynı anda açınca zerre kasmıyordu fakat şimdi telefon kendinden geçiyor acaba sizde nasıl
not:telefondan güncelledim
benim fikrim aynı dosyalar indirilmeye sunuldu çünkü 701 için navifirm den indirmiştim 488 mb idi şimdi de indirdiğim dosyalar 488 mb içinden bir milim değişme bile olmamış bence aynı güncelleme tekrar kullanıma sunulduBir fark göremedim ama yakında telefonu sıfırlayacağım o zaman belli olur.
aynı kasıntı bende de var bende cihazdan güncelledim
bunlar kaşıkla verirken kepçeyle almışlar o zaman
hack yok
kamera evlere şenlik
galeri dagıtmış
şimdide multitasking
hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?