andreoni
Üye
android te herkez güncelleme gelmiyor diye şikayet ediyor nokia bizi güncelleme manyağı yaptı
evet şuan telden hala görünüyor bende nokia 701
Nokia'nın FP2 sorun yaşandığından geri çekilmişti yeni gelecek olan sürüm ise Nokia 808 ile aynı sürüm dendi isterseniz Nokia destek hattını arayıp teyit edebilirsiniz yeni gelecek olan sürüm 113.010.1507'dir.
Şu anda telefondan görünmeye başladı da inceleyen arkadaşlar varsa artıları eksileri kısacası yorum ve olursa ekran görüntüsü alıp daha sonra güncellemek istiyorum.Navidekini indirdim zaten telefondan göremeyince.Bir kez daha geri çekilirse bu güncelleme çıldırırım.Bu kez tedbirliyimTelefondan veya Suiteden göremeyen arkadaslar navifirmde gözüküyor ordan indirebilirsiniz güncellemeyi..
Şu anda telefondan görünmeye başladı da inceleyen arkadaşlar varsa artıları eksileri kısacası yorum ve olursa ekran görüntüsü alıp daha sonra güncellemek istiyorum.Navidekini indirdim zaten telefondan göremeyince.Bir kez daha geri çekilirse bu güncelleme çıldırırım.Bu kez tedbirliyim
ben yükledim birazdan inceleyecegim yazarım buraya.
Simdi inceledimde
Birden falza işaretleyipte gönderme olayı yok galeride.
Fotograf düzenleyicisinde sorun yok.
Nokia muzik düzgün calısıyor fakat ben kullanmam cünkü ücretli bütün müzikler
Birde nedense Fp2 den sonra hoparlor sesı artmıs gibi geldi bana ama yanılmısta olabılırım
Web tarayıcı serileşmiş gayet güzel ama aşagı kaydırmalarda hala Opera Mini kadar akıcı değil.
Klavye değişti hala kücük diyenlere bir önerim ben ayarlar>dil>yazma dilinden türkçeyi kaldırıp ingilizce yaptım klavyeyi artık daha buyuk tuslar denemenizi tavsiye ederim.
Kamerada önkamera tusu yok yine sadece görüntülü görüşme için bırakmıslar herhalde zaten ön kamerayıda cok kullanılacagını dusunmuyorum.
Kamera yavas acılıyor dik tutunca fakat yan tutunca hız artısı gözle görülür sekilde artıyor
Dlna oynatıcı geldı onada baktım baglanmak falan gerekiyor biryere anlamadım kullanmamda zaten
Gözüme carpan bunlar suanlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?