Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

andreoni

Üye
arkadaslar ben 808 kullanıyorum fp2 yaptım tek sıkıntım mesaj yazma seklımı degıstıremıyorum klavye ıphonr gıbı bunu duzeltemezmıyız alfasayısal olmuyor mu acaba

Dil seçeneklerinden yapılabiliyormuş sanırım. Önceki sayfalarda vardı ben daha güncellemedim akşama inş

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yükleyin arkadaşlar her halükarda FP1'den iyi

QUANTİN

Üye
701 e yükledim fakat tel her açıldığnda sistem hatası veriyor. nokia suiteden tekrar yükledim aynı hatayı verdi yokmu yardım edecek biri

leqo35

Üye
navi de çıkan sorunsuz fp 2 mi ?

andreoni

Üye
telden güncelliyorum hadi hayırlısı

sonerrap

Üye
benim 701 fp2 yüklemişdim zaten bu cıkan sorunsuzmu arkadaşlar yükleyen kişiler bi sölesin sürüm numarası aynı cünkü 808 inki farklı

QUANTİN

Üye
yükledim fakat sistem hatası aldım. kamera süper olmuş biraz geç açılıyor

andreoni

Üye
tel hackliydi hard yada soft format atmadan direk indir güncelle dedim bakalım ne olcak. Daha öncede böyle yapmıştım sorun olmamıştı. Bu seferde kaçırmayayım dedim şimdi geri çekerler falan akşamı bekleyemedim )

andreoni

Üye
yükledim fakat sistem hatası aldım. kamera süper olmuş biraz geç açılıyor

güncellemeler tamamlanıyor diyor bende de şimdilik sorun yok. Kameranın hızlı açılması için yan çevirerek aç diyorlardı ama..

Ferzan

Üye
yeni yükleyen arkadaşlar yorumlarınızı yazın buraya lütfen

ozan_35

Üye
NOKİA 700 HERŞEYİNİ YÜKLEDİM TÜM GÜNCELEMELERİ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR MÜKEMEL OLMUŞ

andreoni

Üye
Tel açıldı. Yüklü olan uygulamalar silinmemiş, menü ayarları benim yaptığım şekilde geldi. Arka plan resimleri falan fp1 de siliniyordu ama şimdi aynı geldi. Altta 4 tuş olmuş biri bul resimlerde vardı zaten. gri olmuş bide. Ve geliştirilmiş güncellemeler aradı hemen getirdikleri:
- Ajanda güncelleme
- Microsoft Apps 2.01
- Nokia Müzik
- Yeni Sosyal

Microsoft apps yi yüklemeden devam edicem şimdilik. Belki sorunlu olabilir.

QUANTİN

Üye
teli formatılyorum bakalım şimdi ins düzelir

nokia canlı destekte konuştum şimdi hala yayınlanmamış diyor yeni fp2

QUANTİN

Üye
hala sistem hatası veriyor format attım. yazılımı tekrar yükledim yine olmadı, biri bi yardm etsin